Nieuws

Prijsvraag RESPECT

23 mei 2013
www.bladella.nl
WFC Bladella wil een kreet die Bladella er steeds aan herinnert dat we voetbal met zijn allen tot een sportief en respectvol gebeuren willen maken. 

Zo kunnen spelers en supporters nog heel lang genieten van de mooie sport.
 
Een originele oproep
WFC is op zoek naar één, of meerdere, krachtige en originele slogans. Die kreet zal dan op een spandoek, een zeil, worden gedrukt en bij het begin van het nieuwe seizoen op verschillende plekken op het sportpark worden opgehangen.
 
Iedereen kan meedoen
Wie bedenkt een originele oproep? Iedereen kan daaraan meedoen. Je hoeft geen lid van de voetbalclub te zijn, geen liefhebber van sport zelfs maar je moet goed zijn in het bedenken van originele slagzinnen.
 
Een dinerbon van 50
Iedereen kan dus ook meerdere inzendingen insturen. Dat moet dan wel gebeuren vóór 15 juni op het e-mailadres WFCbladella@hotmail.com. Voor de winnaar, er is één hoofdprijs, ligt een dinerbon van 50 € klaar. 


 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven