Nieuws

Teamindelingen jeugdteams seizoen 2013-2014

21 mei 2013
www.bladella.nl
Een grote klus voor onze Voetbalcomissie jeugd zit er op: de indelingen van onze jeugdteams zijn weer gemaakt.

Eerst is er een 1e indeling gemaakt en daarna is die gecontroleerd en waar nodig veranderd naar de inzichten en meningen van onze trainers en leiders en hoofdleiders, scouting en voetbalcommissie.

We hebben geprobeerd om samen goede teams te vormen en daarnaast ook evenwichtige teams te maken om zo het plezier in voetbal voor iedereen en op ieders niveau mogelijk te maken. Bij de selectie-teams willen we benadrukken dat er verschuivingen plaats kunnen vinden als dat gezien de ontwikkelingen
van de betreffende spelers nodig kan zijn.

Er staat nog geen begeleiding bij. Iedereen die graag een team mee wil trainen, willen wij vragen om dit kenbaar te maken bij de betreffende hoofdleiders of bij de voetbalcommissie. Binnenkort hopen wij dan ook de teams inclusief begeleiding te kunnen laten zien.

Voor verdere informatie kunt u terecht bij Henrie Kneefel of Toon van Gompel

De indelingen zijn via dit bestand te bekijken.

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven