Nieuws

Woensdag finale De Tipmast Penaltybokaal

19 mei 2013
www.bladella.nl
De finale Penaltybokaal 2011/2012 werd vorig jaar een superspannend spektakelstuk. Uiteindelijk bleek Stan Vinken de beste penaltyschutter. Wie wint dit jaar? Kom woensdag supporteren! 

Traditiegetrouw wordt jaarlijks door de D - E - F jeugd gestreden om de Penaltybokaal. De voorrondes daarvoor worden afgewerkt tijdens de rust van de thuiswedstrijden van Bladella 1. Dertig teams kwamen op die zondagen hun beste schoten lossen op een jeugdkeeper uit een oudere leeftijdsgroep. Driemaal scoren in de voorronde betekende een finaleplaats. De beste 30 schutters van Bladella plaatsten zich voor deze grootse finale om de Tipmast Penaltybokaal 2012/2013.
 


Dertig finalisten

Dat wordt a.s. woensdag dus weer een hele happening! Tig doelen staan opgesteld op het veld, de vlaggen hangen uit, een heel bataljon van Bladels beste keepers staan onder de latten en dat alles natuurlijk onder leiding van een aantal gouw mennekes in het zwarte pak!
Om uit die 30 finalisten uiteindelijk tot één winnaar te komen is een groots opgezette ‘penalty-wedstrijd’ uitgedokterd. Hoofdsponsor ‘De Tipmast’ zorgde ook nog voor een mooie beker per categorie, voor alle deelnemertjes een penaltydiploma en natuurlijk ontbreekt de wereldberoemde ‘paarse’ snoepkaart ook deze keer niet! a.s. woensdag 22 mei gaat om 18.30 uur dit penalty-spektakelstuk beginnen met eerst een groepsfoto. De finalisten dienen uiterlijk om 18.15 uur aanwezig te zijn.
 

Wie volgt Stan Vinken op?
Vorig jaar werd bij de F-jes Jan Lavrijsen de winnaar, bij de E was dat Jur Vinkenborg en bij de D was Stan Vinken de sterkste en bij de meisjes Lotte van Veldhoven. In een zinderende finale, waarbij Bladella keeper Peter Bons zijn uiterste best deed, beschikte Stan Vinken (D1) over de sterkste zenuwen en het beste schot. Hij werd toen de trotse winnaar en ontving uit handen van sponsor Roland v.d. Wiel, de fel begeerde bokaal. 


Komt dit zien, kom dit zien en breng al je supporters mee: opa’s, oma’s, heel de familie en buren, de juf of mister… en moedig je favoriet aan.
Wie wordt de opvolger van Stan Vinken (2012), Huib Liebregts (2011), Niek Janssen (2010), Sven Tuijtelaars (2009), Niels Krekels (2008), Timo Vlems (2007), Joey Fiers (2005 en 2006)…?
Het wordt weer spannend!  

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven