Nieuws

Peter en Willeke v.d. Heijden gaan de kantine doen

18 mei 2013
www.bladella.nl
Na vijf seizoen gaan Lia en Frank Schinkel stoppen. De opvolging is geregeld. Bladella heeft met een nieuw beheerdersechtpaar een overeenkomst gesloten. Peter en Willeke staan te popelen!  

Even voorstellen
‘Wij zijn Peter en Willeke. We wonen in Bergeijk, we hebben twee kinderen, een zoon en een dochter. 
Na mijn Mavo heb ik de horeca-opleiding gevolgd. Later heb ik ook mijn ‘sociale hygiëne opleiding’ afgerond die nodig is voor het werk in de Bladella-kantine. Daarna heb ik verschillende banen gehad (o.a. 13 jaar gewerkt bij een horecagroothandel) en daarbij heb ik de nodige vakkennis op verschillende terreinen opgedaan. In de beveiliging heb ik een aantal jaren gewerkt, o.a. hondenbegeleider bij evenementen bijv. in het Philipsstadion en in de Amsterdam Arena.
Samen hebben wij met veel plezier ruim drie jaar (tussen 2009 en 2012) als beheerders de voetbalkantine van v.v. Riethoven gerund. Op dit moment werk ik als taxichauffeur ziekenvervoer bij Taxibedrijf Verhoeven in Bergeijk. Die functie is goed te combineren met mijn werkzaamheden in de Bladella kantine.’
 
Ook in de voetbalwereld is Peer (48 jr.) geen onbekende. Hij was jarenlang leider van Bergeijk 1, 14 seizoenen trainer van diverse jeugdteams in Bergeijk en Riethoven, voorzitter supportersclub vv Bergeijk en bestuurslid sponsorzaken futsalvereniging FC Bergeijk (4 jaar coach in hoofdklasse).
 
 
Enthousiast met vrijwilligers aan de slag
Bladella ziet graag dat er op de donderdagavond, toch de verenigingsavond, meer sfeer komt in de kantine. Dit kan door extra activiteiten aan te bieden waar behalve enthousiaste beheerders ook de medewerking van de eigen leden bij nodig is. Dat geldt natuurlijk ook voor de weekenden. Samen met de positieve inbreng van onze gewaardeerde vrijwilligers gaan Peter en Willeke komend seizoen in Bladella’s huiskamer voor een aangename sfeer zorgen waar iedereen zich uitstekend thuis gaat voelen.
 
Bladella wenst Peter en Willeke, de opvolgers van Frank en Lia, daarbij heel veel succes toe! 

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven