Nieuws

Bladella degradeert uit 2e klasse

06 mei 2013
www.bladella.nl
Wat iedereen de laatste weken al vreesde is nu realiteit. Dit Bladella was gewoon niet goed genoeg voor de 2e klasse en degradeert daarom terecht naar de 3e klasse.

Zoals vaker het geval is begon Bladella goed tegen PSV AV. Met fris combinatievoetbal was Bladella in het begin zeker de evenknie van PSV AV. Tot kansen leidde dit echter niet, tot teleurstelling van mascotte Thijs van Hall. In de 20e minuut kreeg PSV AV de eerste kans, maar Gjoka schoot naast het doel. Even later kreeg Tom Maas na een overtreding de gele kaart van scheidsrechter Dursun.
Na een half uur kwam PSV AV op voorsprong. Uit een counter verscheen een PSV AV speler alleen voor Peter Bons. In eerste instantie kon hij nog redding brengen maar in de rebound was het Mike Hovestadt die de 1 – 0 binnen schoot. Vlak voor rust mocht Bladella niet mopperen toen Gurbuz voor open doel miste.
 
De tweede helft was nog maar 5 minuten oud toen een mislukte uittrap van Peter Bons bij Gurbuz terecht kwam die hier optimaal van profiteerde en de 2 – 0 scoorde. Bladella begon te wisselen. Tom Ansems kwam voor Dennis Swaans, even later Bart Hoeks voor Joep van de Ven en een kwartier voor tijd Ibou Bot voor Nicky Buis.
Het mocht allemaal niet baten. PSV AV werd steeds sterker en het was aan Peter Bons te danken dat de score niet verder opliep. In de 77e minuut moest Tom Maas het veld verlaten na een tweede, dus rode kaart. Vlak voor tijd scoorde Belhaj nog de 3 – 0. Hierna kregen Mvubu en Teun Lavrijssen nog een gele kaart wegens een overtreding en commentaar op de leiding. PSV AV doelman Mark van Asseldonk had een vrije middag.
 
Volgende week spelen de Tipmast Boys de laatste wedstrijd thuis tegen Zwaluw uit Vught. 

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven