Nieuws

Fair Play voor VR1 en 2e periode prooi voor 't elfde

04 mei 2013
www.bladella.nl
Op de zondagmorgen een plezierig partijtje voetballen, lekker actief bezig zijn en het sociaal contact van de 3e helft, zijn de doelen van de meeste aanhangers van dit edele spel.

Respect voor de tegenstander, de scheidsrechter, de medespeler zijn dan voorwaarden om zo’n aangename ontspanning te kunnen bereiken. Winnen blijft daarbij belangrijk (het moet tenslotte ergens om gaan,) maar mag nooit ten koste gaan van ‘alles’.
 
Fair Play
Om dat voetballen zo aangenaam mogelijk te laten verlopen heeft de seniorencommissie samen met het gewaardeerd corps scheidsrechters al weer voor het 5
e seizoen het Fair Play klassement bijgehouden. Het motto: zonder Fair Play is er geen bal aan. De clubarbiters beoordelen op zondag de thuisspelende Bladella teams (4e t/m VR1) door cijfers te geven voor hun gedrag richting tegenstander, de scheidsrechter en ook het gedrag onderling in hun team.
 
Na Dames 1 in 2009 en Dames 2 in 2010, ging Bladella 7 in 2011 én vorig jaar met de eer strijken. Mits er geen rare dingen meer gebeuren in hun laatste thuiswedstrijd mag Bladella VR1 morgen (5 mei) bij de afsluiting van het seizoen, de Fair Play-titel in ‘bonnen’ om gaan zetten. Ons damesteam werd tot nu toe beoordeeld met de hoogst gemiddelde score van 7,81 per wedstrijd en dat geeft een voorbeeldig gedrag aan. Proficiat!
 


2e periode interne competitie voor Bladella 11
Het 11e kan bij winst op Bergeijk 8 morgen nog kampioen worden. Er moet in Bergeijk dan wel gewonnen worden. Ook Bladella 8 leek lange tijd af te stevenen op de titel in hun klasse, maar zij lieten het tegen laagvlieger SBC 12 flink zitten (3-2 verlies). Met die misstap waren zij ook meteen uitgeschakeld voor de 2e periodetitel van de interne competitie. De 1e periode over de eerste 10 wedstrijden werd glansrijk gewonnen door VR1.
In de interne competitie over wedstrijd 11 t/m 20 is Bladella 11 niet meer te achterhalen. Zij gaan dus in ieder geval met het haffeltje consumptiebonnen aan de haal!  Niet te versmaden natuurlijk, maar dat zal hun‘dorst’ op het terrasfist, na de laatste wedstrijd van een voortreffelijk seizoen, niet geheel kunnen lessen….
 


Luchtkussen
Het is al jaren een traditie dat Theo Janssen van TJP zorgt dat ook de jonge jeugd zich kan vermaken als de ouders ter afsluiting van het seizoen genieten van de terrasambiance. Op een groot luchtkussen kunnen de kleinsten hun energie volop kwijt.
Iedereen een bijzonder plezierige afsluiting gewenst!


 
Tot slot: 
Dank aan alle clubscheidsrechters (en hun begeleiders), de zondagdienst en d’n Dries, aanvoerders & leiders, de EHBO, de kantinevrijwilligers, de sponsoren en supporters en niet op de laatste plaats alle spelers voor hun inbreng om het voetballen op de zondagmorgen in een plezierige sfeer te laten verlopen!  

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven