Nieuws

In Memoriam: Sjef Krekels

25 april 2013
www.bladella.nl
Deze week overleed oud-Bladella-voorzitter Sjef Krekels. Daarbij was Sjef meer dan vijftig jaar lang een vaste supporter van de wedstrijden van het ‘urste’. Wij wensen de familie veel sterkte. 

Voor Sjef moet het wel eens moeilijk geweest zijn om te kiezen tussen zijn Harmonie en zijn Bladella. Met de ene en met de andere vereniging leefde hij met hart en ziel mee. Meer dan een halve eeuw geleden, in 1955 nam hij de voetbalclub op sleeptouw na het vertrek van voorzitter Piet van Sambeeck. Voor Bladella waren dat moeilijke jaren. Sjef deed zijn best om er, samen met supportersclub ‘Eendracht maakt Macht’ weer één strijdbare vereniging van te maken. Hij bleef drie jaar voorzitter. Daarbij speelde hij die jaren ook als rechtsback in Bladella 1.Sinds die tijd, tot voor enkele jaren, was hij een trouwe supporter op de zondagmiddag. Met zijn voetbalvriend Piet Daniëls bezocht hij alle uit- en thuiswedstrijden. Behalve dan als de Harmonie ergens moest aantreden… .
 

Sjef was iemand van de beleving. Hij was enthousiast en wilde dat enthousiasme met anderen delen. Zo willen wij ons Sjef ook graag herinneren. Daarom hiervan een voorbeeld. De donderdagavond was en is de trainingsavond voor de selectie. Zo ook de donderdag vóór de beslissende wedstrijd voor het kampioenschap van de derde klasse in 1997. Die wedstrijd zou op Koninginnedag tegen Rood Wit in Veldhoven gespeeld worden. Na de training van die donderdag studeerde Sjef als dirigent, boven op een tafel in de bomvolle kantine, het zingen van het ooit door pastoor Kerssemakers gecomponeerde clublied in. Bladella moest daar goed voor de dag komen! En dat deden zijn mannen. De wedstrijd werd met 4 – 0 gewonnen, het kampioenschap en de promotie waren een feit en iedereen zong die dag het clublied uit volle borst mee. En natuurlijk was die avond de Harmonie op het sportpark. Zo kon Sjef er bij allebei tegelijk bij zijn…. 
 
Bedankt Sjef.
 
Familie, vrienden, veel sterkte met het verlies. 

Klik hier voor de rouwkaart

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven