Nieuws

Laatste kans...?

20 april 2013
www.bladella.nl
Door te verliezen donderdag van PSV en de winst van Zwaluw VFC op Haarsteeg is de rode lantaarn in handen gekomen van Bladella. Krijgt Bladella zondag tegen Heeswijk de laatste kans…? 



Nog maar vier wedstrijden zijn er te gaan en het begint steeds nijpender te worden voor de mannen van Norbert Rebsch. Zwaluw VFC won de laatste twee duels: tegen directe concurrent Valkenswaard en afgelopen donderdag tegen Haarsteeg. Het licht in Vught is daarmee weer flink gaan branden. Zwaluw VFC ontvangt nu PSV, dat zich op een te makkelijke manier definitief vrij mocht spelen door met 2-4 te winnen op De Smagtenbocht. Onze andere concurrent Valkenswaard gaat de strijd aanbinden met Nieuw Woensel dat de maximaal haalbare buit (nacompetitie) ook al binnen lijkt te hebben.
 
Heeswijk
De tegenstander van zondag Heeswijk doet alle moeite om de nacompetitie te ontvluchten en is met de 10 punten uit de laatste vier wedstrijden heel aardig op weg. In de supportersbus uit Heeswijk is voldoende ruimte gereserveerd om de volle buit mee naar huis te nemen. Bladella moet onderhand zelf aan de bak en punten pakken om niet al vroeg troosteloos afscheid te moeten nemen van de 2e klasse.
‘Dood of de gladiolen’ moet daarom de instelling zijn voor de komende strijd die nu echt punten op dient te leveren.
Mascotte Daniël Wouters van E6 heeft zich in ieder geval flink opgeladen. Aan hem en de trouwe aanhang zal het zeker niet liggen. We gaan met z’n allen voor de drie punten!


 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven