Nieuws

PSV en Heeswijk thuis

18 april 2013
www.bladella.nl
Deze week krijgt Bladella 2x de gelegenheid om de makkelijk weggegeven punten in Beers recht te zetten. Vanavond komt PSV op bezoek (18:30 uur) en zondag doet Heeswijk De Smagtenbocht aan. 

Een mat Bladella had geen enkel antwoord op de tomeloze inzet van Beerse Boys. Met dit fysiek sterk Beers collectief kon Bladella zich niet meten en ging kansloos met 4-1 over de knie. Wedstrijdfit oogde niet iedereen en het heilig vuur voor lijfsbehoud straalde er niet vanaf.
 

 
PSV Av
Deze week krijgen de Tipmast Boys twee keer in eigen huis de gelegenheid om dat recht te zetten. Vanavond, donderdag 18 april, komt PSV op bezoek en zondag doet Heeswijk de Smagtenbocht aan. PSV, met Mark Linssen (2007-2009 voetballend bij Bladella) in de gelederen, zit in een dip na de winterstop. Uit de laatste zeven duels werden slechte twee punten behaald (gelijk tegen Marvilde en Oers). Afgelopen zondag werd met 2-1 verloren bij Heeswijk. Daardoor is het team van trainer Nebojsa Vuckovic (4e seizoen) - sinds januari ook coach van de voetbalvrouwen van PSV/FC Eindhoven - nog niet helemaal veilig. Rood Wit V. of Heeswijk mogen in de eindklassering niet boven PSV gaan eindigen om nacompetitie voor behoud te ontlopen. Op 5 mei moeten voor de return de mannen van Norbert Rebsch nog naar de Herdgang.
 
Zondag Heeswijk
Heeswijk daarentegen is aan een indrukwekkende inhaalrace bezig. Uit de laatste vier duels werden liefst tien punten gepeurd (gelijk tegen Gestel en winst op Nw.Woensel, Zwaluw VFC en PSV). In Heeswijk, dat steeds de lange bal hanteerde, werd Bladella in een enerverend duel met een jammerlijk 3-2 verlies naar huis te gestuurd.
 

Zes punten?!
Uit deze twee confrontaties moet het vaandelteam punten pakken om de nacompetitie voor behoud van het 2e klasserschap in zicht te houden. De mascottes Gijs Verhagen (PSV) en Daniël Wouters (Heeswijk) hebben al tot zes geteld. Spanning genoeg en alle hulp is nodig. We zien mekaar! 



 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven