Nieuws

BLADELLA EN DE RABOBANK CLUBKASACTIE

14 april 2013
www.bladella.nl
Bladella eindigde in 2012 bij de verdeling van het totale bedrag van de Raboclubactie op een verdienstelijke 3e plek tussen de 250 deelnemende verenigingen. De 558 stemmen waren goed voor € 1.434,06. 

Er waren op Bladella ongeveer 150 stemmen meer uitgebracht dan het jaar daar voor. Het bedrag dat de penningmeester op de clubrekening kreeg bijschrijven (€ 1.434,06 / 558 stemmen) was toch 200 euro minder doordat er meer verenigingen waren die deelnamen. In 2011 bracht één stem vier euro op voor de club, in 2012 twee euro vijftig. 
 
Al met al voor ons als voetbalvereniging een score waar we tevreden mee konden zijn. De eerlijkheid gebiedt wel te zeggen dat de nummers één, twee en vier uit Reusel kwamen, respectievelijk korfbalverenging Rosolo, Jong Nederland en onze vrienden van Reusel Sport.
 
Dat betekent dat er ook voor Bladella steeds meer kapers op de kust zijn en wij dus met zijn allen iedereen moeten mobiliseren die lid is van de Rabobank [dat is wel een eis - een bankrekening hebben is onvoldoende] en Bladella een warm hart toedraagt. Dat zijn er velen, maar ze moeten wel even de moeite nemen om via het internet hun stemmen op Bladella uit te brengen.
 
Ik wil dan ook alle leiders van onze vereniging vragen de spelers die zij begeleiden te activeren om te zorgen dat hun ouders, hun broers en zusters, de omes en tantes, de opa’s en oma’s maar ook vrienden en bekenden hun stemmen op Bladella uit te brengen. Voor onze vereniging is het toch een betrekkelijk gemakkelijk manier om een mooi bedrag bij elkaar te brengen en dat mogen we in deze moeilijke tijden niet laten liggen.
 
Ik hoop dan ook dat iedereen zijn bijdrage om hier aan bij te dragen wil leveren zodat we aan het einde van de actie tevreden kunnen vaststellen dat we het beste resultaat ooit hebben gerealiseerd.
 
Ik zie de volgende krantenkop al voor mij: ‘Bladella scoort geweldig bij de grote Rabo clubkasactie!”
 
René Walenberg, voorzitter
  

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven