Nieuws

Beste wedstrijd, desondanks verlies 3 - 4

08 april 2013
www.bladella.nl
Ondanks sterk spel, de wil om punten te sprokkelen en een prima inzet, is Bladella er niet in geslaagd om een positioneel en conditioneel sterk TEC punten afhandig te maken.

Veel toeschouwers waren het erover eens, dat deze wedstrijd tot nog toe als beste van  het seizoen kan worden bestempeld.
 
In de beginperiode is TEC de beste partij, maar toch krijgt Bladella de beste kansen. We schrijven minuut 14 als Tom Maas een aanval opzet, over 3 schijven, die tenslotte door Joris Evers net naast wordt gemikt.  Meteen daarna, maakt TEC een buitenspelgoal, waarop Bladella anticipeert, met twee goede aanvallen, o.a. door een schot van Geert van Overbeek.
In minuut 17 is het de snelle Kurtley de Windt die TEC de 0 - 1 voorsprong bezorgt, door de Bladella-verdediging op snelheid te kloppen. Bladella blijft kansen creëren, maar succes blijft vooralsnog uit. Alles wat Bladella is, staat paf als Ibrahim Aliskan vanaf ca. 35 meter een snoeihard afstandsschot los laat, dat via de onderkant van de lat achter de verbouwereerde Paul Dijkmans in het doel verdwijnt 0 - 2. Amper vijf minuten later krijgt Nicky Buis de kans de bal op de paal te schieten, waarna Joris Hermans er als de kippen bij is om de bal in het doel te plaatsen 1 - 2.



Het publiek verveelt zich geen moment, want weer vier minuten later ligt de bal aan de andere kant in de netten, omdat Rachid Chelah zich netjes vrij speelt en beheerst de 1 - 3 intikt. Bij TEC is het vooral de al 41jarige van Velsen, die in de spits het grote aanspeelpunt is, en alle aanvallen op zijn manier verdeelt, terwijl de snelle vleugelspitsen voor veel onrust zorgen.
Bladella komt net voor rust nog terug op 2 - 3, na een scrimmage voor het TEC-doel en een duidelijke overtreding op Ruud Leermakers. Joris Evers doet wat hij moet doen: scoren.
 

 
Na de thee is Bladella de bovenliggende ploeg, wat in de 62ste minuut resulteert in een schuiver in de verre hoek van opnieuw Joris Evers. Hij laat de TEC-doelman kansloos 3 - 3. Helaas moet de topscorer van vanmiddag Joris Evers, dan afhaken met een blessure. Zijn vervanger is Dirk Reijnders. In deze fase van de strijd is Bladella echt niet de mindere en het is daarom ook extra  sneu dat een klein foutje, de aanleiding is tot de 3 - 4. Het is wederom de supersnelle Kurtley de Windt, die Bladella op achterstand zet. Tommie Ansems komt nog in het veld voor Joep van de Ven, maar ook dat brengt geen verandering meer in de stand.


 
Voor veel supporters is deze nederlaag erg zuur, vooral omdat tegen een zo’n goede ploeg als TEC, met erg veel elan en een tomeloze inzet is geprobeerd de punten in Bladel te houden. Helaas is alles niet altijd rechtvaardig. 
2013-04-08

Bladella - TEC 7 april 2013


 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven