Nieuws

Vanavond eerste 'Masterclass'!

05 april 2013
www.bladella.nl
De Cruijff dribbel ‘achter het standbeen’, de Maradonna kapbeweging, de Van Persie draai enzovoort, zijn bewegingen die binnenkort de Bladella jeugd gaat laten zien.

Vanavond, vrijdag 5 april, start Bladella om 18:15 uur extra techniektrainingen: Masterclass!

De belangstelling voor deze acht cessies op de vrijdagavond, bedoeld voor de F t/m C-spelers, is overweldigend. Een aantal liefhebbers moest zelfs teleurgesteld worden. Onder leiding van Jeroen Schilders en Henrie Kneefel, bijgestaan door vele trainers en selectiespelers, gaan liefst 87 fanatiekelingen hun voetbaltechniek verbeteren. Behalve 'instelling' is 'techniek' immers de basis om een goeie voetballer te kunnen worden.

Voor iedere deelnemer ligt er vanaf 17.45 uur een schitterend voetbalshirt met eigen naam in ‘goud’ in het kleedlokaal klaar. Daarin voetballen zal alleen al een super gevoel geven. Doe er wel een shirt met lange mouwen onder aan - het is nog steeds ijzig koud …

Het gaan leerzame, maar vooral ook plezierige voetbaluurtjes worden.
De trainers hebben er in ieder geval erg veel zin in.

Veel voetbalplezier!


 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven