Nieuws

Stellingen van de maand maart

19 maart 2013
www.bladella.nl
Wat denken selectiespelers van de kampioenskansen van PSV, de normen en waarden bij Bladella en het niveau van de scheidsrechters? Lees maar verder.  

De kandidaten in het panel zijn deze keer reservedoelman Paul Dijkmans, toch weer ferm in beeld, nieuwkomer Nicky Buis en de verdienstelijke stand-in Tom Ansems. Zij beoordelen de onderstaande drie stellingen.
 
Stelling 1
Bladella heeft een gedragsprotocol nodig waaraan ieder lid van de club, en ook de ouders van jeugdleden, zich dient te houden.
 
Tom    Als je meedoet aan een rugbywedstrijd en je misdraagt (op welke manier dan ook) word je meteen het veld uit gestuurd. Als je dit vanaf jongs af aanleert, komt het niet eens meer in je op om je bek open te trekken tegen de scheids. Ik denk dus dat we bij de allerjongsten moeten beginnen en op het gedrag op en rond het veld zeer streng moeten toezien. Wij zijn al verziekt, die jongsten nog niet!
 
Paul    Een gedragsprotocol vind ik niet nodig. De leden van een vereniging hebben zich te allen tijde te gedragen. Mocht er een speler echt te ver gaan kan de club die speler ook een straf geven. Wel vind ik het goed dat de normen en waarden weer eens aangehaald worden, bij jong en ook bij oud.
 
Nicky   Ik denk dat het voor zich spreekt dat iedereen zich aan de gedragsregels moet houden en dat er consequenties aan verbonden zijn als dit niet gebeurt. Het is dus wel nodig een gedragsprotocol te hebben waar iedereen van de club zich aan houdt omdat het anders simpelweg een rotzooitje wordt.
 
 
Stelling 2
Bladella 1 krijgt prima scheidsrechters voor de wedstrijden in de tweede klasse.
 
Tom   Ik heb nu een paar wedstrijden bij het eerste mogen meemaken. Ik kan niet anders zeggen dat ik een groot verschil zie met de wedstrijden van het tweede. Je merkt dat de scheidsrechters fitter zijn, ze maken minder fouten en ze hebben meer uitstraling. We mogen over het algemeen dus zeker niet klagen.
 
Paul   Over het algemeen zijn de scheidsrechters van Bladella1 prima. Er zijn altijd momenten waarop je kan discussiëren over een juiste of minder juiste beslissing maar de scheids kan ook niet alles zien. De scheidsrechter van afgelopen week (tegen Nieuw Woensel) is toch een ander verhaal. Die maakte een zware fout door ons geen penalty te geven terwijl hij zijn fluitje al in zijn mond had.
 
Nicky   Ja, hier ben ik het wel mee eens. Ik denk dat we tot nu toe niet echt mogen klagen met de scheidsrechters die we gehad hebben. In ieder geval kan ik me niet 1, 2, 3 een wedstrijd bedenken waarbij de scheidsrechter de wedstrijd besliste (hoewel, tegen Nieuw Woensel). Er zit natuurlijk altijd verschil in hun striktheid maar over het algemeen zijn de scheidsrechters prima.
 
Stelling 3
En PSV wordt toch geen kampioen!!!!
 
Tom   Nee!!! Ajax... maar da’s logisch!!!
 
Paul   Zolang je, zoals PSV, teveel geld uitgeeft aan spelers voor al redelijk bezette posities en de achilleshiel structureel weigert te verbeteren kan je nog wel enkele jubilea wachten voor een feestje. Nee, ik ga in april of in mei weer vrolijk een feestje bouwen in Amsterdam.
 
Nicky  Hoewel ik geen echte fanatieke PSV supporter ben, hoop ik toch eigenlijk dat ze wel kampioen worden. Het zou leuk zijn als ze de voorsprong dit jaar wel vast kunnen houden en hem niet weer verspelen zoals al vaker gebeurde. Dan is er weer een reden voor een feestje aan het einde van het seizoen.  

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven