Nieuws

'Oude tijden herleven'

19 maart 2013
www.bladella.nl
In de periode van 31 mei t/m 9 juni a.s. viert Reusel Sport haar 75-jarig bestaan. Het hoogtepunt valt op zaterdag 1 juni met de jubileumwedstrijd Reusel Sport +45 tegen Bladella +45.

Hoewel er, zoals het zich nu laat aanzien, op sportief gebied weinig reden tot feesten bestaat, gaan ze toch dit jubileum groots vieren, want feesten kunnen ze in Reusel onder alle omstandigheden.

JUBILEUMWEDSTRIJD REUSEL SPORT- BLADELLA
Een van de hoogtepunten in het jubileumprogramma is uiteraard de wedstrijd Reusel Sport - Bladella op zaterdagmiddag 1 juni om 15:00 uur.
Het wordt een wedstrijd van 2 keer een half uur, met een uitgebreide "derde helft" in de fraai aangeklede feesttent. De wedstrijd wordt live uitgezonden door Kempen FM, die in de weken voorafgaand aan de derby via radiospotjes het publiek warm probeert te krijgen voor deze happening. Ook wordt er een interview uitgezonden met twee Bladella coryfeeën, te weten Jan Poes en Sooi Voets, die met twee geel-zwarten ongetwijfeld vele heldendaden uit het verleden zullen laten herleven.

Voor de spelers geldt een minimumleeftijd van 45 jaar, maar wij zijn met name op zoek naar ouderen in de categorie 50-65 jaar. Zowel leden als oud-leden zijn welkom.
Het oudste lid van Reusel Sport, dat (een gedeelte ) zal meespelen is 73 jaar! Dus kom op oude Bladellamannen: meld je aan om deze historische wedstrijd mee te beleven en zodoende het jubileum van onze voetbalvrienden uit Reusel extra luister bij te zetten.

Aanmeldingen zijn welkom bij Gerard Coolen, rechtstreeks of via gerard.gerrie@planet.nl
Bladella en Reusel Sport rekenen op jullie !

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven