Nieuws

Bladella vecht zich in blessuretijd naar gelijkspel

18 maart 2013
www.bladella.nl
Zonder vijf vaste basisspelers begon Bladella aan een erg belangrijke wedstrijd tegen Haarsteeg. Uitblinker Paul Dijkmans verdiende een punt voor de Tipmast Boys.

Al na acht minuten kreeg Ruud Leermakers de bal verkeerd op zijn schoen, zodat deze richting eigen keeper caramboleerde, waarna Paul Dijkmans zijn eerste van een groot aantal goede reddingen toonde. Het spel golfde op en neer, zonder dat een van beide ploegen aanspraak maakte op een voorsprong. Dirk Reijnders was door zijn snelheid enige malen gevaarlijk, maar de meeste van zijn voorzetten belandden bij de tegenstander. Tot de rust moesten de toeschouwers lijdzaam toezien. Bladella kreeg nog enkele kleine kansjes, maar er gebeurde hoegenaamd weinig.
 

Na de thee, werd de strijd een stuk levendiger. Al direct vanaf de aftrap kreeg Tom Ansems een kans, zonder opbrengst. De geblesseerde Nicky Buis werd vervangen door Roel Segers. Direct daarna kroop Bladella door het oog van de naald toen Haarsteeg-uitblinker Rick van de Griendt de bal keihard op de paal mikte. Haarsteeg kreeg vier kansen op een rij, wat in de 63
ste minuut resulteerde in een 0 – 1 voorsprong door dezelfde Van de Griendt. Dirk Reijnders werd nog vervangen door Lars Pijnenburg en Tom Ansems moest plaatsmaken voor debutant Cas Vosters. Veel effect had dit niet.
 

Ver in blessuretijd besloot Ruud Leermakers na veel gerommel, een pegel van 20 meter afstand los te laten, waarop de Haarsteeg doelman het antwoord schuldig moest blijven: 1 - 1. Al met al toch de verdiende gelijkmaker, maar meer zat er echt niet in.
Met overmacht werd Paul Dijkmans verkozen tot Man van de Match. Mascotte Joep van Sambeeck zal het hier waarschijnlijk helemaal mee eens zijn geweest.



2013-03-19

Bladella - Haarsteeg 17 maart 2013


 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven