Wordt Bladella - Haarsteeg wel 'n feest..?

16 maart 2013
www.bladella.nl
Bij Nieuw Woensel was de aanhang content over het spel en de inzet van de vaandeldragers. Maar als je in de hoek zit waar de klappen vallen…, Gaat het wel lukken tegen Haarsteeg? 

Het zat tegen
Vriend en vijand waren het er over eens dat al vroeg in de wedstrijd tegen Nw. Woensel - die uitstekend door de Tipmast Boys was begonnen – aan Bladella een penalty werd onthouden. Een drietal prachtige kansen werden om zeep geholpen. Tot overmaat van ramp beoordeelde keeper Peter Bons buiten de zestien een kunstgras-balstuit verkeerd en beroerde daarop in een reflex met de bovenarm het speeltuig. Bladella moest toen nog 65 minuten met 10 man verder. Toch bleven de mannen van Norbert Rebsch uitstekend overeind. Kansen waren er zelfs nog om een meer dan verdiend punt mee te nemen. Maar dat alles leverde helaas geen resultaat op.
 


Herstel Haarsteeg
Resultaat halen tegen Haarsteeg staat nu op het verlanglijstje. Om klassebehoud nog enigszins in eigen hand te houden zijn de drie punten noodzaak. Natuurlijk wordt het niet makkelijk, want de Vlijmense ploeg is na een zwakke start stevig opgestaan. En hoe! In de eerste competitiehelft haalde men maar zes punten. De laatste vijf duels leverden liefst 13 punten op: tweemaal gelijk (Theole en Gestel) en drie winstpartijen. En niet tegen de minsten. Koploper TEC leed in Tiel tegen de blauwhemden van trainer Theo van Geffen haar eerste en, tot nu toe, enigste nederlaag (2-3). Heeswijk kwam duidelijk tekort (3-0), maar ook PSV moest er afgelopen week aan geloven (2-0). Daarmee is Haarsteeg vooralsnog van degradatiestrijd verlost.
 


Uitbal
In de heenwedstrijd mocht Bladella met hangen en wurgen met 1-2 winst vertrekken bij Haarsteeg. Menigeen zal zich de 13e minuut van die wedstrijd nog herinneren. De bal passeerde de uitlijn, waarvoor de Haarsteeg grensrechter keurig een vlagsignaal gaf. De scheidsrechter was dat ontgaan en liet doorspelen; niemand van Bladella binnen het veld reageerde. Uit de voorzet die daarop volgde bracht goaltjesdief Jorg van Ooijen de thuisclub op voorsprong: 1-0. Bladella ging op jacht naar de gelijkmaker en die viel 10 minuten later. Jeroen Schilders krulde een vrije trap vanaf 20 meter fantastisch in de kruising. Bladella bleef doorgaan en wat later schoot Geert van Overbeek de bal prachtig in de bovenhoek. De laatste 10 minuten in Vlijmen moest Bladella een waar bombardement doorstaan, maar de verdediging blijf knap overeind.
 
 
Feest?!
De winst in Vlijmen en het goede spel met voorbeeldige wedstrijdbeleving van afgelopen zondag geven de blauwitte burger (met mascotte Joep van Sambeeck uit E3 voorop) moed voor de strijd zondag. De aanhang rekent op een goed resultaat. Dat mag dan na afloop gevierd worden. Bij winst ‘happy hour’!  
www.bladella.nl
Eerst RPC thuis, dan Hapert uit, Reusel Sport thuis en Unitas’59 uit. Wel ‘n heel mooi begin, maar zeker géén makkies… Lees verder »
 
www.bladella.nl

Libra ICT Voetbalkamp 2019

17 augustus 2019
Superlatieven kwam men tekort om het slagingsgehalte van het voetbalkamp te beschrijven. Dus daarom volgend jaar weer! Lees verder »
 
www.bladella.nl
’t Is ff geleden dat er met Peter Bons en zijn ‘OfGeZatBand’ gefeest kon worden…. Zaterdag zijn ze er weer. Bij ‘Hap & Trap’! Lees verder »
 
www.bladella.nl
Vakanties ten einde en vanaf maandag weer naar school (of werk). Dan gaat het bij Bladella ook weer volop draaien. Lees verder »
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
31-01-2019 Lees verder »

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
05-03-2017 Lees verder »
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
12-08-2016 Lees verder »
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
12-04-2016 Lees verder »
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
16-07-2015 Lees verder »