Nieuws

Paul Dijkmans: Je hebt elke wedstrijd weer kans!

15 maart 2013
www.bladella.nl
Afgelopen zondag liepen de Bladella-spelers met opgeheven hoofd van het veld af. Paul Dijkmans moest in de wedstrijd aan de bak als vervanger voor de uit het veld gestuurde Peter Bons. 

Alles wat Bladella heet was best tevreden, ondanks de 1 – 0 nederlaag tegen de elf van Nieuw Woensel, de huidige nummer twee in de tweede klasse F. Het blauwwitte team had zich van zijn beste kant laten zien en, zoals het verslag daarna kopte, ‘ongelukkig verloren’.
 
Kan Bladella tevreden zijn over het spel en de inzet van afgelopen zondag?
Het spel het eerste half uur was, denk ik, goed. We kregen een paar mogelijkheden en hadden ook een penalty moeten krijgen. In plaats daarvan krijg je een rode kaart, een vrije trap en een doelpunt tegen. Dat was het breekpunt in de wedstrijd. Tot dan konden we zeker gelijkwaardig mee over. Je weet dan ook dat het lastig wordt als je nog een uur lang met 10 man moet voetballen. Als je dan bijna geen enkele kans weggeeft en blijft proberen om voetballend minimaal één punt te verdienen vind ik dat je zeker tevreden kan zijn.
 
Was dit jouw eerste optreden bij Bladella 1? Speel jij ook in het tweede?
Dit was mijn eerste competitiewedstrijd voor het eerste. Ik heb in de voorbereiding een paar oefenwedstrijden gekeept en ook twee bekerwedstrijden. Ik keep ’s zondags mijn wedstrijden bij het tweede en sluit daarna aan bij het eerste.
 
Hoe bevalt het om weer terug te zijn bij Bladella? Loopt het zoals je het je had voorgesteld?
Buiten het veld bevalt me tot nu toe prima. Binnen het veld wat minder: ik kwam terug om vast in het eerste te staan en dat is tot nu toe nog niet gelukt. Misschien dat ik de trainer op andere gedachten kan brengen na de wedstrijd van zondag.
 
Wat doe je door de week? Wat voor werk heb je? Ga je nog naar een opleiding?
Woon je nog in Bladel?
Door de week werk ik bij schoonmaakbedrijf Roefs. Ik volg ook een avondopleiding HBO Topsportmanagement en Ondernemerschap. Ik woon nog steeds in Bladel, gezellig bij mijn vader en moeder. Da’s lekker zonder zorgen (voor mij dan toch).
 
Hebben we kans om zondag tegen Haarsteeg drie punten te pakken? Hoe dan?
Je hebt elke wedstrijd kans. Als je er geen geloof in hebt kan je net zo goed niet gaan voetballen. Hoe? Het niveau van zondag weer halen! Dat mag dan best gevierd worden… 


 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven