Nieuws

Open Dag 'Fysiotherapie Bladel'

15 maart 2013
www.bladella.nl
Met ‘Fysiotherapie Bladel’ heeft Bladella een langjarige samenwerkingsovereenkomst afgesloten. De per 1 februari gestarte praktijk houdt komende zaterdag ’OPEN DAG’.

Overeenkomst
Fysiotherapeut Rob van Brakel is al vele jaren als verzorger bij de selectie een bekend gezicht binnen de vereniging. Samen met zakenpartner Harm Köhne is Rob per 1 februari gestart met een eigen praktijk: ‘Fysiotherapie Bladel’ aan de Pius X straat 3 in Bladel.
Belangrijkste onderdeel van deze exclusieve samenwerking is dat Rob met zijn bedrijf zich om niet verbindt met de club inzake verzorging van de A-selectie. De fysieke gesteldheid van die groep gaat professioneler begeleid worden o.a. met een spelervolgsysteem.
 


Blessuremeldsysteem
Bladella beschikt via deze site over een blessuremeldsysteem voor al haar actieve leden wat door het (jeugd)teamkader kan worden gebruikt. Op zo’n melding geeft onze fysiotherapeut een eerste (gratis) advies. Dat systeem (te weinig bekend bij het kader) wordt komende tijd uitgebouwd.
Voor revalidatie, ook voor andere cliënten, stelt Bladella Rob en Harm haar accommodatie beschikbaar. Ook heeft Bladella zich verbonden om haar leden zoveel mogelijk te stimuleren gebruik te maken van de dienstverlening van “Fysiotherapie Bladel”.
 


OPEN DAG
Deze week is de week van Zorg en Welzijn. Hoogtepunt is de landelijke open dag a.s. zaterdag 16 maart, wanneer de meest uiteenlopende zorg- en welzijnsorganisaties hun deuren openen voor het grote publiek. Ook Fysiotherapie Bladel is deze dag geopend. Deze OPEN DAG is een ook mooie gelegenheid om iedereen die interesse heeft de nieuwe fysiopraktijk te laten zien. Natuurlijk staan Rob en Harm klaar om vragen te beantwoorden.
De praktijk is geopend vanaf 10 uur tot 13 uur. Om 11 en 12 uur is er de mogelijkheid voor enkele bezoekers een fittest of oefensessie te doen. Natuurlijk onder begeleiding en met advies van de fysiotherapeut.
Rob en Harm hopen u morgen, zaterdag 16 maart, te zien!

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven