Nieuws

Nw. Woensel - Bladella wordt gespeeld bij Unitas'59

08 maart 2013
www.bladella.nl
De KNVB heeft bepaald dat Nw.Woensel zondag uitwijkt naar het kunstgrasveld van de buren op sport-park ’t Bokt in Eindhoven. Dit om eventuele afkeuring van het veld bij NW voor te zijn. 

Nul-nul
Afgelopen zondag rekenden de blauwwit supporters er op om weer eens het zoet van de overwinning te smaken. Voor het in het vooruitzicht gestelde feestje was echter na de bloedeloze 0-0 tegen mededegradatie-kandidaat Valkenswaard geen reden. Het eerste gelijkspel van dit seizoen was wel een feit. Daar schoot echter niemand iets mee op. Het werd een slijtageslag; er werd hard gewerkt. Toch verdiende de wedstrijd geen winnaar omdat het niveau wel erg mager was. Toch ‘won’ Bladella het creëren van enkele goeie kansen, maar onfortuin en dralen van de onzichtbare voorhoede verprutste helaas alle hoop op resultaat.
 

Kampioenskandidaat
Nieuw Woensel is zondag een klasse zwaardere kluif voor de Tipmast Boys. Deze geelzwarte formatie heeft de geur van de kampioensbloemen al twee seizoenen achtereen in de neus, wat de dadendrang van dat professioneel team nog meer vergroot. De stadse jongens, allemaal uitstekende balkunstenaars, gaan weer voor het allerhoogste. Murtaza Nawabi (ex Gestel) en Tom Franse (ex FC Eindhoven) vormen met hun bovenmaatse techniek en inzicht een uiterst gevaarlijk aanvalsduo. Achterin heerst aanvoerder Koen Ooms, die zijn directe tegenstanders, zeker in de lucht onklopbaar, vrijwel altijd de baas is. Ondanks de veel nieuwe gezichten wist trainer Rick Kantelberg er in korte tijd een uitstekend geheel van te maken. Nieuw Woensel verloor in september nog wel drie wedstrijden, maar bleef sindsdien ongeslagen. Alleen tegen Theole werd nog puntverlies geleden: 2-2. De Eindhovenaren staan op slechts vier verliespunten meer van koploper TEC, dat steken begint te laten vallen. Met 5x winst en nog 3 partijen te gaan in de 2e periode kan die titel de Woenselnaren bijna niet meer ontgaan.
 
Bij Unitas’59
Op het egale kunstgrasveld van Unitas’59 zullen de Eindhovenaren ervoor waken om zich in deze 2e partij voor de 3e periode niet te laten verrassen. Nieuw Woensel is heel duidelijk topfavoriet.
Zonder moed en inzet wordt nooit resultaat geboekt. De Tipmast Boys kunnen voor een onverwachte stunt zorgen. Mascotte Job Kleijn hoopt daar een beetje op.
 



Unitas’59 - Sportpark 't Bokt, Anconalaan 5, 5633 BJ Eindhoven
routebeschrijving
Volg onder Eindhoven de A2 richting Den Bosch.
Daarna de A50 Nijmegen/Eindhoven-Centrum/Helmond op.
Neem afslag 6+7 Ekkersrijt/Eindhoven/Helmond.
Dan afslag 7 Eindhoven-Centrum.
Volg na einde snelweg richting Eindhoven ca. 1 km en neem de eerste afrit.
Aan het einde van deze afrit rechtsaf, over de autoweg heen, richting Esp.
Na 200 meter op de rotonde eerste afslag: Anconalaan.
Na 200 meter links het parkeerterrein van sportpark ‘t Bokt


 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven