Nieuws

Voorverkoop Blaalse Lichtstoet

04 maart 2013
www.bladella.nl
Zaterdag a.s. trekt de befaamde Blaalse Lichtstoet voor de 15e keer door het centrum van Bladel. In de voor-verkoop zijn bij Bladella toegangskaarten te verkrijgen à € 4,- (aan de kassa € 5). 

Aanvang Lichtstoet om 20.00 u op de markt.
Voor meer info zie  www.muggezifters.nl
 
Deelnemers
De deelnemers komen uit de hele regio. Na de uitputtingsslag met carnaval stropen ze nog eenmaal de mouwen op en sieren hun praalwagens met honderden meter lichtslang, spots en alles wat lichteffecten geeft. In de afgelopen jaren hebben ze laten zien hier experts in te zijn. Steeds weer nieuwe ideeën zien het licht bij de deelnemers. Onder deze deelnemers zijn nieuwkomers uit Biest-Houtakker, ‘De Aopegoapers’, uit Boxtel ‘CV Gin Verstand’ en uit Gastel ‘CV De Bengels’. 
Het is prachtig om te zien hoe de wagens een geheel nieuwe uitstraling krijgen. Vol trots en met een grote glimlach op hun gezicht trekken ze door de donkere straten van Bladel, die rijen dik zijn gevuld met enthousiaste kijkers. Dat is de kick voor de deelnemers! Voor het publiek is het genieten van de bijzondere sfeer en sprookjesachtige creaties.Na de optocht blijven de wagens nog tot 23.00 uur  in vol ornaat op de Markt staan.
 
Prijsuitreiking
Om 24.00 uur begint de prijsuitreiking bij Ambiani. In een overvolle zaal met een geweldige sfeer wachten de deelnemers af wie met de eerste prijs naar huis gaat en vooral wie de winnaar is van de publieksprijs. 


 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven