Nieuws

Bladella - Valkenswaard eindigde zoals het begon

04 maart 2013
www.bladella.nl
De wedstrijd, die werd gekenmerkt door erg veel overtredingen, eindigde in een bloedeloos gelijkspel 0–0. De beste man in het veld was de scheidsrechter, die wel een drukke middag had. 

Alle toeschouwers hadden na afloop het gevoel dat beide partijen te bang waren om te verliezen. Werklust was er wel, maar doelgerichtheid was ver te zoeken.
 

Welgeteld zestien minuten moesten de toeschouwers wachten vooraleer het eerste schot genoteerd kon worden: Tom Maas schoot ver langs. Het leek wel dat de spelers te bang waren om fouten te maken, waardoor  de overtredingen zich aaneen regen. Pas na twintig minuten werd de snelle Dirk Reijnders nogal grof neergehaald, waarna de daaropvolgende vrije trap op het hoofd van Ruud Leermakers terecht kwam. Helaas, net over. Het eerste half uur zagen we geen hoogtepunten; wel een iets sterker Valkenswaard. De eerste corner, was een feit in de 33ste minuut, na goed doorzetten van uitblinker Niels Hendriks, die later helaas moest uitvallen. Bladella werd sterker in het laatste kwartier voor de rust. Joris Hermans kreeg een uitstekende kans, na vermeend buitenspel. De keeper stond echter op de goede plaats.  De eerste helft werd afgesloten 
met drie gele kaarten voor Valkenswaard en één voor de blauwwitten.
 

Na de thee was Teun Lavrijsen vervangen door Joep van de Ven. Valkenswaard startte iets feller, maar gevaar leverde dit niet op. Na 69 minuten kwam eigenlijk de eerste echte aanval van Bladella na rust tot stand. Het schot van Nicky Buis was zonder resultaat. Valkenswaard sukkelt eveneens met de kansen, want de eerste echte kans na rust, zien we pas en de 72ste minuut. Een kwartier voor tijd wordt Dirk Reijnders vervangen door Tom Ansems, wat het Bladellaspel ten goede komt. Zijn voorzet belandt bij Joris Hermans, die echter te lang treuzelt om deze kans succesvol af te ronden. Met nog tien minuten op de klok speelt Bladella de bal uit na een blessure. Erg onsportief  is dat daarna de bal niet wordt teruggegeven, waarna de scheids fluit voor een overtreding die niemand heeft gezien. Bladellabal.
De beste oplossing van de hele middag. De resterende tijd zijn er geen noemenswaardige voorvallen meer te melden.
 
klik hier voor verslag van AVE 

uitslag Superloterij WFC
lot  2484  hoofdprijs fiets Profile BITO
lot  3901  AH levenmiddelenpakket
lot  2306  bierkaart d’n Aanloop
lot  2399  dinerbon ’t Nekkermenneke
lot  4613  bal
2013-03-04

Bladella - SV Valkenswaard 3 maart 2013


 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven