Nieuws

Bladella - V'waard: tijd voor 'n feestje..?!

02 maart 2013
www.bladella.nl
Op De Smagtenbocht brandt zondagmiddag de strijd los om plaats 12. Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een enerverende en spannende voetbalpot. Het wordt in ieder geval géén 0-0…! 

Spektakelstuk
Afgelopen weekend konden in de 2e klasse F slechts twee partijen worden afgewerkt. Die wedstrijden werden ’s zaterdags al gespeeld. Rood Wit V. pakte bij Oers een puntje waarmee ze weer iets verder van de onderste plaatsen weg konden sluipen. Valkenswaard voerde op de thuisbasis een waar spektakelstuk op. Na een uurtje voetballen keken de Bosuilen tegen een 1-4 achterstand aan. Het leek voorbij, toch wist men binnen 10 minuten nog op gelijke hoogte te komen: 4-4. Valkenswaard ging vervolgens op jacht naar 5-4, maar 10 minuten voor tijd kwam PSV met een uitval opnieuw aan de leiding. In de slotfase was Kelly Leemans met een schot op de lat nog dicht bij de 5-5. Daardoor, helaas voor blauwgeel, kwam PSV met de schrik vrij en kon toch met de volle winst ‘Den Dries’ verlaten. Die veerkracht (en vier gescoorde doelpunten) geven de Bosuilen moed voor hun laatste elf finales.
 


Bladella zit op de helft
De Tipmast Boys krijgen in twee voetbalgevechten meer de gelegenheid om boven Valkenswaard te gaan eindigen. Van de twee onderste degradatieplaatsen weg geraken is op dit moment het ultieme doel. De rechtstreekse confrontatie met numero 12 van de ranglijst gaat zondag op De Smagtenbocht uitgevochten worden. De belangen zijn dus super groot: een 6punten wedstrijd en alle andere clichés zijn te bezigen om de belangrijkheid van deze match te onderstrepen. Beide teams in zorgen mogen niet verliezen.
 

 
0-2
In de vierde partij wonnen de mannen van Norbert Rebsch bij Valkenswaard de eerst punten van deze competitie (0-2). De Bosuilen waren toen niet bij machte om potten te breken. De amusementswaarde en de drie punten vergoedden voor de supporters het matig niveau. Blauwgeel zat toen flink in de personele problemen. Tegen Heeswijk werden 4 punten gepakt, gelijk tegen Haarsteeg en winst op Rood Wit en Zwaluw VFC. De winterstop lijkt goed verteerd door de mannen van trainer Frank de Boer die eind dit seizoen afscheid gaat nemen.
 

Tijd voor een feestje..?!
Het is lang geleden dat de trouwe blauwwit aanhang nog eens een feestje kon bouwen. Zondag gaat dat eindelijk weer eens gebeuren, mits er wordt gewonnen uiteraard…. ‘Happy hour’ met feestmuziek van DJArdistic!
Van tevoren zal er echter 90 minuten lang hard geknokt moeten worden door zowel de vaandeldragers als de supporters, de twaalfde man (met voorop mascotte Harm Wouters van E3), om de tapkraan en geluidsboxen in werking te zetten. Jij komt toch ook..?! 
Succes! 



 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven