Nieuws

vv Gestel - Bladella

21 februari 2013
www.bladella.nl
Na de teleurstellende nederlaag tegen Rood Wit krijgen de Bladelse vaandeldragers zondag in Eindhoven weer een zware wedstrijd op het bordje. Gestel is favoriet. Een verrassing levert bonus op. 

Met een drastisch gewijzigde opstelling heeft Bladella geen vervolg kunnen geven aan de mooie overwinning op RKVVO. Tegen mede degradatiekandidaat Rood Wit V. werden kostbare punten gemorst. In het 1ste bedrijf was het spel bijzonder mager en kond van geluk gesproken worden dat er nog net voor rust uit het niets de gelijkmaker viel. Na de thee konden de Tipmast Boys wel aanhaken en kwamen zelfs op voorsprong. Dat duurde echter niet lang, want Rood Wit profiteerde met twee doelpunten optimaal van knullig balverlies en zwak verdedigen. De drie kostbare punten gingen verdiend naar Veldhoven, vooral omdat Bladella verdedigend duidelijk tekort kwam. Na Beerse Boys, Heeswijk is nu ook Rood Wit V. (even?) buiten bereik. Het wordt nog moeilijker!
Maar zondag bij vv Gestel krijgt de formatie van Norbert Rebsch weer kans om de schamele 9 punten wat op te vijzelen. 
 


In het nieuws
Na het aantrekken van haar nieuwe sponsor Gerrits is Gestel in de voetbalregio al weken het onderwerp van gesprek. De ex-sponsor van het failliet verklaarde Dijkse Boys bracht niet alleen een viertal spelers van die club tussentijds mee naar de Locatellistraat maar ook haar trainer Tonnie v.d. Weetering. Dat leidde weer tot het opstappen van trainer Ger Demin (eerder hielt Dragan Thijssens het al voor gezien).
Competitievervalsing? Volgens de KNVB-regels in ieder geval niet. Of doelman Toon van Veen (44), Robin Kemper (21), Johan v.d. Laak (21) en Mazim Karagoli (31) zondag Gestel, waar de ambities door deze ontwikkelingen nog hoger bijsteld zijn, nog meer kunnen versterken, doet er eigenlijk niet toe. Tegen een surplus aan techniek krijgt Bladella het normaal gesproken altijd moeilijk.


 
Bonus
Met prima combinatievoetbal van Gestel, geholpen door een blauwwit defensie die nogal wat gaten liet vallen, het harde werken ten spijt, was de 1-4 thuisnederlaag in het begin van de competitie, te verklaren. Alleen eensgezind als team en met voorbeeldige inzet zijn er dan ook punten te halen bij Gestel. Dat zijn dan bonuspunten, want de Eindhovenaren zijn duidelijk favoriet. Toch dromen de trouwe supporters van zo’n bonus… 

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven