Nieuws

DWF senioren B categorie uitgesteld

23 februari 2013
www.bladella.nl
De KNVB heeft besloten de ingebruikname van het Digitale WedstrijdFormulier (DWF) in de categorie B van het seniorenveldvoetbal tot nader order uit te stellen.

Het lag in de planning dat het DWF met ingang van volgend weekend (2 en 3 maart) bij alle in Categorie B te spelen wedstrijden voor senioren mannen (bij Bladella zijn dat het 4e t/m 12e), en vrouwen (VR1) plus G-voetbal zou worden ingevoerd.
Dit betreft een uitbreiding met ruim 12.000 elftallen, dus ruim 6.000 wedstrijden per weekend. Heel veel personen, zoals de (wedstrijd)secretarissen, elftalleiders, verenigingsscheidsrechters en de assistent-scheidsrechters van de verenigingen zullen dan voor het eerst in de praktijk met het DWF te maken krijgen.
 
In samenspraak met de IT-partner Sportlink Services is echter vastgesteld, dat er een risico is dat de huidige stabiliteit van het Sportlink systeem in gevaar kan komen als het DWF ook in de categorie B gebruikt gaat worden.
 
Sportlink Services is de afgelopen maanden druk geweest met het technisch anticiperen op de grote intensivering van het DWF-gebruik. Helaas is in het eindstadium dit risico aan het licht gekomen, waardoor de KNVB heeft besloten de invoering voor onbepaalde tijd uit te stellen.
 
Het streven van de KNVB is nog steeds om het DWF dit seizoen in categorie B seniorenveldvoetbal uit te leveren.
 
Oefenen…!
Het is raadzaam dat de hierboven genoemde verenigingsleden al kennis gaan maken met de diverse processen voor het digitaal invullen, wijzigen en verzenden van het DWF. Hiervoor is door de KNVB een zgn. ‘Klikmodel DWF – Categorie B’ ontwikkeld. Met dit klikmodel kan men zo vaak als men wenst op de eigen PC of laptop de verschillende processen bekijken en vertrouwd raken met de in te vullen beeldschermen.
 
Komende dagen zullen de z.g. bondsteams (vaste spelers/speelsters per team) in het systeem alvast worden aangemaakt en daarna krijgen de leiders/aanvoerders (en clubscheidsrechters) verder bericht en instructie. 

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven