Nieuws

Bladella - Rood Wit V.: 6 punten!

16 februari 2013
www.bladella.nl
Met grote horten en stoten vervolgt de competitie zich. Zondag staat er opnieuw een d’r op of eronder strijd te gebeuren: Rood Wit V. komt naar de Smagtenbocht.  

De Veldhovenaren staan binnen bereik van de Tipmast Boys. Bladella heeft twee duels minder gespeeld en vier punten minder bijeen geschraapt; evenveel doelpunten tegen en 4x minder het vijandelijk net weten te vinden. Beide teams konden negen duels geen enkel punt erbij tellen. Rood Wit speelde tegen Beerse Boys gelijk en won van Bladella, Gestel en met liefst 6-2 van hoogvlieger Theole. Die Tielse uitglijder werd vooral verklaard door twee rode kaarten aan Theole kant en dat al na een kwartier.


De formatie van Goeran van den Heuvel lijkt de winterstop opvallend goed verteerd te hebben. De zes gespeelde oefenpotjes op kunstgras leverden geen enkel verlies op. Nuenen eindigde in 1-1 en tegen RPC, Spoordonk, Longa, Bergeijk en EFC werden telkens gewonnen. Dat samen met de monsterzege op Theole heeft de roodwitte harten weer veel meer zelfvertrouwen gegeven.
 
Ook het team van Norbert Rebsch (hij gaat volgend seizoen bij Longa aan de slag) moet moed putten uit de puike 4-2 overwinning op RKVVO. Dat was een partij waarbij het bekende dubbeltje telkens wel goed viel. Peter Bons hield ons in de wedstrijd en de penalty en het perfecte doelpunt van Joris Hermans brachten meer rust. Na de thee troefde een gedreven Bladella Oers in passie af en kon met de tomeloze inzet verdiend drie kostbare punten in huis houden. ‘Zwarte broek en blauwe trui’  klonk weer eens in ons kuipke, een teken dat de blauwwitte harten flink opgewarmd waren ondanks de ijzige kou. Zo’n prestatie smaakt naar meer!


De ongelukkig 1-0 nederlaag op het allerlaatst in Veldhoven doet nog steeds pijn. Dat was de eerste wedstrijd van dit voetbaljaargang. Extra zuur voor Teun Grimbergen omdat na 87 minuten zijn seizoen al abrupt werd beëindigd vanwege een zware knieblessure.
 

 
Zondag gaan we met z’n allen voor winst, mascotte Menno Ploeg voorop. Alle hulp van de twaalfde man is nodig in deze zespuntenstrijd van de waarheid. Ondanks de schorre kelen van carnaval gaat ‘Zwarte broek…’ weer klinken!
 
C2 verkoopt loten en E8 en E9 spelen hun ronde in de rust voor De Tipmast-penaltybokaal (keepers E4/E5) 



 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven