Nieuws

'Met vollebak strijd zijn nog veel punten te pakken!'

14 februari 2013
www.bladella.nl
Vorige keer heeft het team van Norbert Rebsch, zoals Tom Maas voorspelde, er inderdaad iets heel moois van gemaakt. De 4 – 2 winst op RKVVO leverde drie heel kostbare punten op. 

Er is hing ook weer een prima sfeer op en rond het veld. Hoe lang is het geleden dat het ‘Zwarte Broek en Blauwe Trui’ gezongen is? Zondag tegen Rood Wit komt er hopelijk een herhaling van het collectief sterke optreden. Onze Joris Hermans leek die zondag een moeilijk te vangen pinchitter voor de verdediging van Oerle. Hier komt hij nu aan het woord.
 
Hoe kijk jij op het totaal van de wedstrijd terug?
RKVVO begon vrij sterk, maar ze misten hun eerste kansen. Daarna kwamen wij op 2-0 en konden we fijn van achteruit gaan voetballen. Net voor rust toch nog 2-1 en dan heb je meteen na rust net dat beetje geluk dat je 3-1 maakt waardoor je wat meer lucht krijgt. We hebben met z’n allen vollebak strijd geleverd en dan is dit voor ons natuurlijk een fantastisch resultaat!
 
Ben je tevreden over jouw optreden daarin?
Ik ben redelijk tevreden over mijn eigen spel van afgelopen zondag. Als je in de wedstrijd op voorsprong komt dan stapt vaak een centrale verdediger van de tegenstander uit, waardoor er meer ruimte voor ons als spitsen komt. En als dan bepaalde acties lukken, dan kom je natuurlijk lekker in de wedstrijd te zitten.
 
Hoe zie je jezelf in het geheel van deze competitie?
We hebben dit jaar hele lastige wedstrijden gehad, waarbij we heel moeilijk tot voetballen kwamen. Dan is het als aanvaller moeilijk om in de wedstrijd te groeien. De laatste wedstrijden gaat het voetballend toch een stuk beter, heb je meer en langer balbezit en dan kun je fijn gaan voetballen en je acties maken.
 
Wat weet je nog van verloren wedstrijd tegen Rood Wit aan het begin van de competitie?
De wedstrijd ging vrij gelijk op, wij hadden toch wel de betere kansen, maar wisten deze niet om te zetten in doelpunten. Er was eigenlijk helemaal niks aan de hand, maar in de laatste minuut ging het mis. We kwamen met 1-0 achter en konden dit niet meer omzetten in een gelijkspel. We gingen met 0 punten weer terug naar Bladel, dat was een grote domper omdat iedereen het gevoel had dat er meer had ingezeten.
 
Wat moeten we dus zeker niet meer doen. Of juist wel doen?
We moeten er voor zorgen dat we vanuit een gesloten verdediging ons eigen spel gaan spelen. Waarbij van iedereen een flinke dosis strijd wordt verwacht en geëist. Als we met z’n allen als één team voetballen en met de supporters achter ons, dan gaan we nog veel punten pakken. En om te beginnen zondag tegen Rood Wit! 

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven