Nieuws

Norbert Rebsch naar Longa

10 februari 2013
www.bladella.nl
Norbert Rebsch, de huidige hoofdtrainer van Bladella, heeft laten weten dat hij volgend seizoen als hoofd-trainer aan de slag gaat bij de Tilburgse 1e klasser tsv LONGA. 

Zoals bekend neemt deze zomer Jasper van Hoof (momenteel werkzaam bij Spoordonkse Boys) bij Bladella het stokje over van Norbert Rebsch.
 
Longa
Norbert gaat de huidige trainer Kees van Loon, sinds de zomer van 2011 werkzaam bij Longa, opvolgen. Van Loon (eerder trainer bij Taxandria en Desk) eindigde in zijn eerste seizoen in Tilburg als 4e in de 1e klasse C. Momenteel bezet de Tilburgers formatie plaats 11 met 14 punten uit 13 wedstrijden. De 47 jarige Norbert is geen onbekende voor Longa. Hij heeft de jeugdelftallen van Longa doorlopen en speelde nog enige tijd in het zwartwitte vaandelteam. Later is hij daar ook nog actief geweest als trainer van de B1.
 
Norbert
Als trainer is Norbert op dit moment aan z’n tweede seizoen bij Bladella bezig. Daarvoor heeft hij bij sc 't Zand, NOAD en GFC'93 gewerkt. Bladella is er van overtuigd dat Norbert er alles aan zal doen om de komende maanden met zijn blauwwitte selectie het 2e klasserschap veilig te stellen. Op voorhand wenst Bladella hem veel succes toe bij Longa.

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven