Nieuws

Mutaties selectiekader

07 februari 2013
www.bladella.nl

Met ingang van volgend seizoen wordt Louis Broers de nieuwe (hulp)trainer A-selectie en coach van Bladella 2. Frank v.d. Heijden gaat als keeperstrainer aan de slag.


Eerder was al bekend dat Jasper van Hoof uit Middelbeers na het huidige seizoen Norbert Rebsch gaat opvolgen als hoofdtrainer van Bladella.
 
John Daniëls, jaren een uitstekende keeper in het vaandelteam, heeft aangegeven dat hij het na elf seizoenen welletjes vindt en mede vanwege zijn fysieke gesteldheid gaat stoppen als keeperstrainer van de A-selectie. John blijft in principe wel beschikbaar als assistent-scheidsrechter bij de selectie.
 
Als zijn opvolger gaat Frank van der Heijden (32) vanaf augustus aan de slag als keeperstrainer bij de selectie van Bladella. Frank, geboren en getogen in Hulsel, woont al enige tijd in Bladel. Op 15 jarige leeftijd stond hij onder de lat in Hulsel 1. Sinds geruime tijd heeft hij keepers van vv Hulsel onder zijn hoede. Op de dinsdagavond blijft hij dat doen op ‘t Kantje, donderdags gaat hij op de Smagtenbocht de keeperstraining verzorgen.
 
Mark Antonius is na zijn imposante voetbalcarrière bij Bladella bij het selectiekader terecht gekomen. Mark fungeerde eerst onder Henrie Kneefel als assistent bij het 2e en de laatste twee seizoenen als verantwoordelijke voor Bladella 2 in de functie van hulptrainer A-selectie/coach 2e.
Mark heeft gemeld vanaf volgend seizoen niet meer beschikbaar te zijn voor die functie. Bij de jeugd gaat hij als trainer wel door en blijft bereid hand- & spandiensten te verrichten bij de vereniging.
 
De VC is met Louis Broers (38) tot een akkoord gekomen zodat hij vanaf volgend seizoen deze functie in gaat vullen. Louis, (‘nog’) wonend in Reusel, is in het bezit van het UEFA C trainersdiploma (TC3), en was een aantal jaren al trainer/speler bij Bladella 3. Momenteel speelt hij op de zondagmorgen nog bij Bladella 5.
 
Bladella is ervan overtuigd in Louis en Frank twee waardige en enthousiaste opvolgers gevonden te hebben, die het gewaardeerde werk van Mark Antonius en John Daniëls gaan voortzetten.

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven