Nieuws

Sterk Bladella verslaat RKVVO 4 - 2

04 februari 2013
www.bladella.nl
Om 14.30 was het eindelijk weer zover. Competitie-voetbal tegen onze vrienden uit Oerle. Daar ga je eens echt voor zitten, want RKVVO en gewoon gras blijkt vaak geen gelukkige combinatie.

RKVVO begon de wedstrijd aanvallend en dat resulteerde in de 3e minuut al voor een kansje voor Kay van Diessen. Zijn schot miste echter kracht. Even later speelde dezelfde speler zich handig vrij maar schoot echter net langs het doel. In de 13e minuut werd een venijnig schot van Rob van Breugel prima gestopt door doelman Bons. Even later werd een vrije trap door van Doormalen richting kruising geschoten, maar weer was Bons paraat. Bladella moest zich noodgedwongen beperken tot uitvallen, maar had daarmee wel succes.
 
  

In de 23
e minuut werd Tom Ansems binnen de lijnen neergehaald en de toegekende strafschop door de uitstekend leidende Youp Horst uit Leende werd feilloos benut door Ruud Leermakers. In de 26e minuut werd Joris Hermans aangespeeld die enkele tegenstanders uitspeelde en beheerst de 2 – 0 liet aantekenen.
RKVVO toog weer ten aanval en in de 38e minuut kon doelman Bons met een uiterste krachtinspanning een schot van Bram van Sambeek uit de kruising tikken. Toch kwam RKVVO nog voor rust op 2 – 1 toen Mark van Doorn uit een rommelige situatie voor het Bladella-doel binnen tikte.
 
Na rust kwamen de Tipmast-boys furieus uit de startblokken en in de 49e minuut verscheen Tom Ansems alleen voor de Oerle-doelman. Deze redde echter ten koste van een hoekschop. Uit deze hoekschop kon de mee opgekomen back Bart Hoeks ongehinderd de 3 – 1 binnen tikken (met rechts nota bene!). Voor de toeschouwers reden om massaal het clublied in te zetten.

  
 
Dit inspireerde Bladella zichtbaar, want er werd achter niets weggegeven en zelf bleef het zeer dreigend. In de 78e minuut mistte Joris Hermans nog een open kans, maar even later bereidde hij op sublieme wijze de 4 -1 voor door een niet te missen bal voor de voeten van de ingevallen Roel Segers te plaatsen. Even later kreeg Tom Maas nog een kans, maar zijn schot miste kracht.
 
De geblesseerde Niels Hendriks werd nog vervangen door Roy van Gompel en Nicky Buis door Lars Peijnenburg.
In de slotminuut was het RKVVO-spits Rob van Breugel die de 4 – 2 scoorde.
 
Een prima wedstrijd van een collectief sterk Bladella. Wederom kon RKVVO niet winnen op gras. Mascotte Bjorn Biessen was in zijn nopjes. Deze overwinning smaakt naar meer!

  
 
Volgende week is er geen programma vanwege carnaval. Rood Wit V., wat verrassend met 6-2 wist te winnen van hoogvlieger Theole, komt op inhaalzondag 17 februari naar De Smagtenbocht. 
2013-02-04

Bladella - RKVVO 3 februari 2013


 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven