Nieuws

Tom Maas: Wij gaan er iets moois van maken!

01 februari 2013
www.bladella.nl

De KNVB heeft bepaald dat de wedstrijd tegen RKVVO moet doorgaan, desnoods op kunstgras. Beide teams zijn gewend aan de kunststofmat. Voor hen maakt het dus niet al teveel verschil. 


Bladella - RKVVO Oerle 
Het zal voor speaker Presely Bergen iets moeilijker zijn om deze wedstrijd dan van zijn deskundig commentaar te voorzien. Alle gekheid op een stokje: Bladella moet punten pakken. De uitnederlaag (4 – 1) tegen de mannen uit Oers, voorspelt voor zondag een stevige pot voetbal waarbij Bladella de huid duur zal verkopen. Middenvelder Tom Maas heeft er weer zin in.



Jazeker, ik voel me fit. De vorm werd gaande het seizoen steeds beter hoewel je na zo’n lange winterstop altijd moet oppassen voor een terugval. Ik ben in ieder geval wel blij dat ik al het blessureleed van vorig seizoen, meniscusoperatie, achter me heb kunnen laten. 
 
Welke zaken zijn je het meest bijgebleven in de winterstop?
Natuurlijk eerst het doodtrappen van grensrechter van Nieuwenhuizen en alles wat daarmee samenhangt. Nou was er dinsdagavond weer een akkefietje bij Den Bosch. Sommige mensen lijken het echt niet te leren. Dan valt me op dat het duo Ronaldo en Messi maar blijft scoren. De Nederlandse competitie is superspannend en door de maffe uitslagen die we te zien krijgen is nog alles mogelijk. Ik hoop natuurlijk het beste voor mijn cluppie: Ajax.
 
Ben je zelf ook met voetballen actief geweest?
Jazeker maar door al die afgelastingen hebben we ook veel tijd aan onze carnavalswagen van de Meukers kunnen besteden. We gaan er volgende week weer voor. We hebben met de selectie een paar keer binnen getraind en vorige week hebben we een wedstrijdje in en tegen RPC gespeeld dat we geflatteerd met 3 – 0 verloren. Maar we hebben daar ook mooie dingen laten zien.
 
En nu zondag dan weer tegen RKVVO.
Ja, grappig is wel dat wij nu tegen gasten voetballen die we ook in B1 tegenkwamen toen we met Bladella nog in de hoofdklasse speelden. Minder leuk is dat zij dit seizoen maar blijven winnen en wij bepaald niet. Maar als we zondag als collectief de mouwen opstropen kunnen we er iets moois van maken. Daarbij is het natuurlijk wel zaak om tegen hun snelle spitsen de verdediging potdicht te houden. Moet lukken!!!



 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven