Nieuws

Winter voorbij . . . ?

26 januari 2013
www.bladella.nl
Een ijsbaan bij Bladella zat er afgelopen weken niet in. De voorbereiding moest helaas gestopt worden omdat de waterpomp het begeven had.
Nu willen we weer voetballen..!
 

RPC - Bladella
Om in het ritme te blijven kon begin januari door Bladella 1 tegen EFC en Helvoirt (met wisselend succes) nog geoefend worden. Na de sneeuwval was het kommer en kwel. Morgen, zondag 27 januari, kunnen de mannen van Norbert Rebsch echter wel weer de kunstgraswei op. Om 13:30 uur speelt het vaandelteam aan de Aalsterweg een oefenpot tegen RPC, de trotse koploper in 3D. Het kunstgrasveld daar is sneeuwvrij gemaakt om FC Eindhoven in de afgelopen weken te laten trainen.
 
RKVVO en Rood Wit
Voor het echie staat volgende week, zondag 3 februari, de thuiswedstrijd tegen RKVVO gepland. Dan weer een weekend zonder voetbal, omdat prins carnaval dan overal baas is. De zondag na carnaval (17 februari) komt Rood Wit V. op bezoek om WD14 af te werken (afgelasting van 20 januari). Een belangrijke periode voor Bladella is begonnen.
 
Drap
De dooi is ingezet en dat betekent vaak wat dagen ‘drap’. Het smeltwater moet de nog bevroren grond in. Dooi betekent meestal ook nog extra regenwater, wat voor de bespeelbaarheid van de velden ook nog eens negatief is. Bladella heeft twee prima kunstgrasvelden waardoor (als het goed is) weer gauw op getraind kan worden. De natuurvelden zijn onder deze omstandigheden helaas nog wat dagen langer onbespeelbaar.
 
Volledig programma
Volgend weekend starten alle teams (zowel jeugd als senioren) weer de competitie. Het wordt deze week daarom dringen op het kunstgras, want iedereen wil getraind zijn wedstrijd spelen. Om zoveel mogelijk elk team een trainingsplekje te geven is ‘inschikken’ deze week het motto.
Hou de aankondigingen op deze site dus goed in de gaten!
 
Onder druk
De statistieken leren dat in de maanden januari en februari gemiddeld slechts één wedstrijd per maand gespeeld kan worden. De vele afgelastingen hebben de voortgang van het verdere competitieverloop al aardig onder druk gezet, zeker in de standaardklassen. Bladella loopt al vier wedstrijden achter. PSV, Zwaluw VFC, Rood Wit V. en Theole werden al afgelast. De vijf inhaaldata zitten dus al bijna vol. We zullen er rekening mee moeten houden dat er tenminste tot half mei geen vrije zondag over zal blijven en met Pasen (30 mrt.+1 apr.) een dubbel programma moet worden afgewerkt. 

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven