Nieuws

Winter

25 januari 2013
www.bladella.nl
Dit aanhoudend winterweer is voor de echte voetbal-liefhebber een van de grootst denkbare frustraties. Toch genoten de dames van Ter Leede, op trainingskamp in Bladel, bij Bladella én De Tipmast!

11 weken
Voor het vaandelteam was de jammerlijk verloren wedstrijd bij vv Heeswijk op 18 november vorig jaar (!) de laatst gespeelde competitiewedstrijd. Na elf weken, volgende week zondag 2 februari, vervolgt Bladella 1 de competitie thuis tegen RKVVO. Mits het weer niet opnieuw afgelast gaat worden…
 
Sneeuw
Tot dinsdag 15 januari, toen de sneeuwval kwam, is er door de Bladella teams nog vrij regelmatig getraind kunnen worden, ondanks de vele regendagen. Gebruik kunnen maken van kunstgrasvelden is dan een zege. Maar bij sneeuw mogen ook die velden niet gebruikt worden.
Klik hier voor meer informatie over gebruik kunstgras in de winter.
 
Ter Leede
In de eerste week van januari hebben diverse andere verenigingen, die in de regio een trainingskamp hielden, tegen vergoeding, gebruik gemaakt van Bladella’s kunstgrasvelden. Zo was de selectie van Rijsoord, het jeugdkader van Avanti Schijndel én de damesselectie van Ter Leede te gast op De Smagtenbocht.
 
Voetbalclinic
Ter Leede is een vrouwenvoetbalbolwerk wat op hoog niveau al jaren successen boekt. Het 1ste team is ongeslagen koploper in de topklasse, maar ook VR2 speelt landelijk en wel in de hoofdklasse. Die groep vertoefde bij hoofdsponsor Hotel ‘De Tipmast’. Bladella VR1 en MB1 maakten gebruik van hun aanwezigheid. Door de trainersstaf van Ter Leede o.l.v. hoofdtrainer Jamel Rikkers werd hen een leerzame voetbalclinic aangeboden, die goed bij de blauwwitte vrouwen/meisjes in de smaak viel.
 
Zulte Waregem
De vrouwenselectie uit Sassenheim speelde in Bladel ook nog 2 oefenwedstrijden ter voorbereiding op de bekertopper tegen de ‘prof’-dames van Heerenveen. Ter Leede VR1 won op het Bladelse kunstgras met liefst 6-1 van Zulte-Waregem (klik hier voor foto’s*). Deze Belgische club speelt in de Elite B van de BeNe League. Die prestatie voor de koploper uit de Topklasse mocht er dus wezen. Het tweede elftal van Ter Leede won met 3-0 van hoofdklasser Prinses Irene uit Nistelrode, die daarvoor ook naar Bladella waren afgereisd (klik hier voor foto’s*). Er viel dus volop van topvrouwenvoetbal te genieten.
(* bron: Thuis in voetbal)

Volgend jaar weer!
Opnieuw bleek weer dat Bladella en 'De Tipmast' een perfecte combinatie is. De supertevreden dames van Ter Leede ondervonden dat wat blijkt uit onderstaand bedankje:

Beste mensen in Bladel,
 
We zijn het nieuwe jaar in Bladel gestart om ons voor te bereiden op de tweede helft van het seizoen.
Het trainingskamp heeft ons meer gebracht dan we van te voren in konden schatten.
We hebben geweldig kunnen trainen en kunnen voetballen op het prachtige complex van Bladella.
De opvang en verzorging was geweldig.
Die verzorging was ook buiten het voetbal om geweldig geregeld door de hoofdsponsor van Bladella:
Hotel/pension ‘de Tipmast’.
We weten nu pas echt wat Brabantse gastvrijheid betekent.
(en we weten ook dat de Brabantse nachten lang zijn …)
 
Heel heel hartelijk bedankt en we komen graag nog een keer terug!!
 
Vriendelijke groet,
 
De dames van Ter Leede + de staf

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven