Nieuws

Veertigste Wieleravondzesdaagse, ook met Bladella

17 januari 2013
www.bladella.nl
Met 2 wielerploegen was Bladella opnieuw goed vertegenwoordigd in sportpaleis Den Herd.
Afgelopen week werd daar voor de 40e keer de Wieleravondzesdaagse gehouden.

Voor Bladella kwamen de afgelopen weken twee teams in Den Herd in actie. Eén team trapte zich de longen uit het lijf voor Bladella, de andere groep ging op de pedalen voor supportersclub WFC, Wa’n Fan Clubke. Bedankt mannen!!!  
 
De volgende voetballers werden wielrenners: Rob Adams, hij werd de snelste Bladella-man, Berry van der Heijden, Rick Evers, Robbie Evers, Roberto Panjoel, Teun Kox, Lars Pijnenburg en Roy van Gompel. De volgende Bladella-leden hebben de renners als min of meer ervaren coaches aangemoedigd: Luuk v Beers, Jos Panjoel, Jan Hendrikx, Mark Hendriks en Roy Tenbult .
 

 
Beide teams hebben alle dagen hun positie goed kunnen handhaven. Vooral het team van WFC had een fabuleus goede start. Helaas konden zij niet op de koppositie blijven en kwamen enkele andere groepen er, zoals dat dan heet, over heen. Het team van Bladella was gedurende alle dagen vrij constant en klom op het einde zowaar naar een mooie vierde plek ten koste van de heren handballers door in de laatste koppelrit net drie seconden eerder te eindigen.


 
Dit jaar waren er enkele nieuwe ritten: de teamsprint, de supersprint (die is 150 meter  korter), de superscratch (200 meter langer) en de afvalrit waarbij iedere keer één van de vier renners afvalt. Dit jaar was er ook de vliegende sprint/scratch waarbij de renners al mogen trappen voordat de tijd begint te lopen.
 
Uiteindelijk weer een fraaie happening waar Bladella en ook de supportersclub, dank zij de inspanningen van de mannen weer  een aardige bijdrage aan over hielden.  Bedankt renners, coaches, hoofdsponsor ‘De Tipmast’ en alle gulle sponsoren.


 
Een bijzonder moment voor Bladella tijdens deze 40ste Wieleravondzesdaagse was de Koninklijke onderscheiding uitgereikt aan Bladella-lid Piet van Hoof. 

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven