Nieuws

Koninklijke onderscheiding voor Piet van Hoof

15 januari 2013
www.bladella.nl
‘Een vrijwilliger met een hele grote plus er bovenop!’ Piet ontving zijn lintje niet alleen vanwege zijn verdiensten voor ’t Snelle Wiel, maar ook voor zijn vele vrijwilligers-werk bij Bladella.

Er werd in Den Herd meer dan alleen gefietst tijdens de avondzesdaagse van wielerclub Het Snelle Wiel. Uit het niets was daar namelijk de burgemeester van Bladel Boy Swachten met een verassing voor twee vrijwilligers die beide geëerd werden met een koninklijk lintje. Eén van die vrijwilligers was Bladella-lid Piet van Hoof.
 
Alle aanwezigen in de foyer van Den Herd gingen halverwege de avond nog altijd fanatiek op in de wielerwedstrijdjes die op het podium aan de gang waren. Vlak na de pauze werd er om stilte gevraagd moesten alle mensen zich in de foyer verzamelen, inclusief de aanwezige kerstman. De burgemeester verscheen ten tonele en attendeerde iedereen erop dat er een belangrijk moment aan zat te komen. “Toen ik hoorde dat zelfs de kerstman zijn reis terug naar de noordpool zo laat nog uitstelde om in Den Herd aanwezig te zijn, wist ik dat ik hier ook bij moest zijn.” Piet van Hoof en Nico van Rooy werden vervolgens naar het podium geroepen om zich een lintje op te laten spelden.


 
Het lintje voor Piet (72 jr) werd weliswaar voorgedragen door Het Snelle Wiel, maar ook al zijn andere vrijwilligerswerk werd door de burgemeester niet vergeten. Volgens hem kon hij, nadat hij de enorme waslijst aan liefdadigheid onder ogen kreeg, niet anders dan hem onderscheiden met een lintje. Zo werd naast zijn werk voor Het Snelle Wiel en Vogelvereniging Vogelliefde uiteraard ook Bladella aangehaald als een vereniging waar Piet zich tomeloos voor inzette. Hij is sinds 1956 lid van Bladella en verzorgde tientallen jaren al het drukwerk van onze voetbalclub. Daarnaast was hij heel lang actief als jeugdleider en ook nog eens vijfentwintig jaar op de velden te vinden als scheidsrechter.
 

 
“Een vrijwilliger met een hele grote plus er bovenop”, zo werd Piet van Hoof door de burgemeester omschreven. En dat kunnen wij alleen maar beamen.
Piet gefeliciteerd en bedankt voor alles wat je voor de club hebt kunnen betekenen!
 

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven