Nieuws

De ballen gaan weer rollen...

03 januari 2013
www.bladella.nl
Komend weekend ontvangt Bladella op De Smagtenbocht diverse gasten. De selectie van het vrouwenvoetbalbolwerk Ter Leede heeft de tenten opgeslagen bij hoofdsponsor De Tipmast

Ook de selectie van Rijsoord (2e klasse zat.) en het jeugdkader van Avanti’31 maken zaterdag gebruik van onze kunstgrasvelden.
 
Herstart trainingen
Vanaf maandag 7 januari beginnen de trainingen weer voor de jeugd. Vanavond (do. 3 jan.) kunnen de senioren al weer de kunststofwei op om zich voor te bereiden op de tweede helft van de competitie. Ook zondagmorgen vanaf 10 uur kunnen de lagere senioren een potje komen ballen. De A-selectie traint vrijdagavond voorafgaande Bladella’s nieuwjaarsreceptie die om 20 uur begint en zondagmorgen om 11:30 uur.
 
Ter Leede – Zulte Waregem
Het vaandelteam van Ter Leede is in de topklasse de ongeslagen koploper. Ook het 2e team speelt landelijk en wel in de hoofdklasse zaterdag. Deze vrouwenselectie verblijft dit weekend bij onze hoofdsponsor ‘De Tipmast’ en op sportpark De Smagtenbocht voor een trainingskamp. Donderdagmiddag 14:30 uur werkt de 30 koppen tellende selectie hun eerste training af bij Bladella. Zaterdagmiddag staan een paar interessante oefenwedstrijden op het programma:
       12:00 uur   Ter Leede VR2 – Prinses Irene VR1 (Nistelrode)
       14:30 uur   Ter Leede VR1 – Zulte Waregem VR1 (B)
Mooie affiches voor de liefhebber van het onstuimig groeiend vrouwenvoetbal!
 
 
Voetbalclinic voor VR1 en MB1
De aanwezigheid van de Ter Leede-dames maakt de vrouwen/meisjestak van Bladella gebruik door vrijdag 4 januari een voetbalclinic te organiseren. Bladella VR1 + MB1  krijgen vanaf 16 uur een speciale voetbaltraining voorgeschoteld o.l.v. Ter Leede hoofdtrainer Jamel Rikkers en zijn assistent Ton  Nieuwenburg.

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven