Nieuws

Bladella-jeugd fanatiek bij kampioenenhuldiging

www.bladella.nl
Onder echt tropische weersomstandigheden werd vrijdag 3 juli door het gemeentebestuur de jaarlijkse kampioenenhuldiging georganiseerd. Uiteraard was Bladella goed vertegenwoordigd.

Alle jeugdige sporters uit de gemeente Bladel werden in het fel brandende zonnetje gezet. Anders dan eerdere jaren was deze huldiging ‘aangekleed’ met allerlei sportieve clinics. Zo konden de kampioenen doen waar ze goed in zijn en wat zij dan ook nog leuk vinden: sporten. Het bleek een gouden zet: het werd voor deelnemers en toeschouwers een mooie happening.

Iets na zessen vertrok de stoet van kampioenen onder de muzikale begeleiding van de harmonie L’Union vanaf het Burgemeester van Houdtplein via de Sniederslaan naar De Markt. Daar hadden verschillende verenigingen sportveldjes uitgezet. Alle deelnemende kinderen konden zo proeven aan een andere sport. Maar al snel  bleek de honger naar de ‘andere’ dan de eigen sport snel over. De jeugd van Bladella was continu bij de voetbalveldjes en ondanks de hitte ging het er fanatiek, maar ook sportief aan toe.
Tussen het voetballen werden de kampioensteams in het gemeentehuis gehuldigd. Een journalist probeerde eerst het geheim achter het succes bloot te leggen. Daarna overhandigde burgemeester Boy Swachten de felbegeerde trofee, met oorkonde. Tot slot met het hele team op de foto, en dan weer snel naar buiten…. om te voetballen.
De vele aanwezige ouders zochten met het vorderen van de tijd de koelte van het terras op, De Markt werd de hele tijd door de kinderen in beslag genomen. Dit evenwicht duurde tot een uur of negen, waarna er aan het feest een einde kwam en iedereen weer voldaan huiswaarts ging.
2015-07-24

Huldiging jeugdkampioenen


 
Geen nieuwsberichten gevonden
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven