Nieuws

Bladella F9 kampioenen!

www.bladella.nl
Het zal niemand ontgaan zijn dat ook F9 kampioen is geworden. Afgelopen zaterdag gehuldigd in een bomvolle kantine en daarna een zegetocht met de huifkar door het drukke Bladel.

Natuurlijk is aan al deze festiviteiten een hele periode van bloed, zweet en tranen vooraf gegaan. In dat proces ontstond er een team dat op elkaar kan rekenen. Een sterk collectief dat voor elkaar door het vuur gaat. Zo’n team waarbij de opgetelde kwaliteiten meer zijn dan de som der individuen. Is uw nieuwsgierigheid gewekt? Ik zal ze aan u voorstellen.

Stef Maas verplaatst het spel door zijn lange rushes van achter naar voor. Stef is onvermoeibaar, hij blijft maar gaan.

Lars Verdonschot heeft een verwoestend schot. Blijft vooral in de achterste linies om met zijn dieptepasses de aanvallers in stelling te brengen. Zijn drang naar achteren word gekenmerkt door de vele keepersbeurten die Lars deze competitie gehad heeft.

Puk Hendrikx is een technische speler die ook zijn medespelers weet te vinden. Hij heeft het in zich om enkele tegenstanders uit te spelen en dan onze spits te lanceren.

Tijn Jonkergouw probeert op de plek te zijn waar de bal is: hij stopt de aanvallers van de tegenstander maar vindt ook eigenlijk elke wedstrijd hun doel.

Colin Dopper is onze nuttige middenvelder. Hij pakt de ballen af en denkt vooruit. Zijn drang naar voren wordt steeds sterker. Laatst scoorde hij…..bijna.

Mike Seuntiens beheerst de kap beweging en slalomt zo door de linies van de tegenstander. Hij heeft de gave om iedere klutsbal in zijn voordeel mee te krijgen. Pikt regelmatig zijn goaltjes mee.

Mick Spanjers schermt de bal af als een arend die zijn prooi beschermt. Als Mick de bal echt wil hebben, maakt hij erg veel indruk bij de tegenstander.

Raf Jansen is één van de weinige spelers met drang naar het doel. Raf weet daarom ook regelmatig voor het doel van de tegenstander op te duiken en laat deze competitie 6 keer het netje bollen.

Hidde van Dingenen is de ballenafpakker. Hij is de controleur op het middenveld: hij loopt de gaten dicht en stopt gevaarlijke doorbraken van de tegenstander.

Er werd deze competitie maar één wedstrijd verloren en de rest werd gewonnen. Een vergissing is menselijk zullen we maar zeggen……. Daarnaast zijn er tijdens de competitie wedstrijden o.a. lokale insectenplagen  uitgeschakeld, het aantal madeliefjes in de rechtsback zone geteld en werd het vliegverkeer van Eindhoven Airport nauwlettend in de gaten gehouden.

Bladella F9 heeft het met z’n allen toch maar mooi geflikt: KAMPIOENEN!!!!!!

 
Geen nieuwsberichten gevonden
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven