Nieuws

Jasper van Hoof volgend seizoen hoofdtrainer

www.bladella.nl
Jasper van Hoof (34) is vanaf volgend seizoen hoofd-trainer bij Bladella als opvolger van Norbert Rebsch. Deze neemt einde seizoen afscheid van Bladella.

De voetbalroots van Jasper van Hoof liggen bij Beerse Boys. Hij doorliep ook vier jaren de jeugdopleidingen bij PSV en RKC. Daarna keerde hij terug bij Beerse Boys en maakte tien jaar deel uit van de Beerse selectie. Al die jaren trainde hij bij Beerse Boys vele jeugdteams. Drie seizoenen was Van Hoof jeugdcoördinator bij Reusel Sport tot hij in 2009 als hoofdtrainer aan de slag ging bij Spoordonkse Boys. Begin van de maand liet hij deze vereniging weten na 4 jaren hoofdtrainer bij Spoordonkse Boys te zijn geweest, toe te zijn aan een nieuwe uitdaging.
 
In het dagelijkse leven is Jasper van Hoof als combinatiefunctionaris speciaal onderwijs in dienst van de gemeente Eindhoven met als taak sportstimulering voor kinderen / jongeren met een beperking + verenigingsondersteuning.
 
Jasper van Hoof is met Bladella een contract voor twee seizoenen overeengekomen.

 
www.bladella.nl
Het was schrikken zondag morgen toen langs de velden bij Bladella bekend werd dat Theo in slaap was en niet meer wakker zou worden. Hij… Lees verder »
 
www.bladella.nl
In samenspraak met kledingsponsor Brandsfit heeft de kledingcommissie vier Bladella trainingspakketten samengesteld. Alle pakketten… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Voor de tweede keer op rij gaf Bladella een 2 – 0 voorsprong uit handen. De gasten uit Eindhoven wisten met een enorme strijdlust, de… Lees verder »
 
www.bladella.nl

Blaalse Spelen 2024

20 april 2024
Dit jaar bestaan onze buren van de korfbalvereniging KV Bladella alweer 60 jaar. Daarom organiseren zij dit jaar de Blaalse Spelen. Lees verder »
 
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven