Nieuws

Bladella op bezoek bij ongeslagen TEC

www.bladella.nl
TEC gaat kampioen worden. Bladella krijgt het dus zondag moeilijk in Tiel, maar het eerste puntverlies voor TEC komt wel steeds dichterbij….

De wedstrijden tegen Bladella zijn voor Marvilde traditioneel lastig. Zelden kwam Marvilde als overwinnaar uit de bus. Maar deze keer had Bladella niet veel in te brengen en ging Marvilde, zonder goed te spelen, eenvoudig met  0-3 huiswaarts.
Voor rust konden de mannen van Norbert Rebsch nog redelijk overeind blijven. Maar toen het team van Bram Louwers gemakkelijk kon profiteren van een grove fout en een tandje bij schakelde, was het gedaan. Dit pover Bladella zal heel anders met de omstandigheden om moeten gaan om het hoofd boven water te kunnen houden.
 

 
En we treffen het niet, want zondag moet worden aangetreden tegen TEC, de gedoodverfde kampioen. Vrij eenvoudig won de Oranjebrigade uit Tiel tot nu toe alles. TEC heeft op elke positie (t/m op de bank) en in elke linie veel goede, sterke en snelle spelers staan. Is uiterst effectief in het afstraffen van foutjes, meesters in de spelhervattingen en heeft spelers in huis met een verwoestende pegel. Twaalf verschillende spelers wisten het vijandelijke net al te laten bewegen. Een team met ex-profs als o.a. Patrick Ax en Albert van Velsen, de 19 jarige Kurtley de Windt (geboren in Goirle - Vitesse jeugd - een kleine uitvoering van Vitesse spits Bony) en de broertjes Sanaky die elkaar blindelings weten te vinden.
Joël was vorig jaar in Tiel nog de grote uitblinker toen Bladella daar met 4-2 verloor. De behendige Lissenberg strafte later in Bladel al na 5 minuten een domme verdedigingsfout af (onnodig 0-1 verlies).
Kortom, TEC is een complete ploeg die recht op het kampioenschap schijnt af te stevenen.
 
Toch konden Beerse Boys (1-3) en Nw. Woensel (1-0) het tot 10 minuten voor tijd aardig bijbenen, ook PSV (1-3) maakte het afgelopen zondag de mannen van Hanky Leatemia (al 5 jaar trainer in Tiel) best lastig en tegen Zwaluw wonnen de ‘alleskunners’ slechts met 2-0.
 
Alleen als het blauwwit ‘goed staat’, deze keer eens vergeten wordt om doelpunten weg te geven en de Tipmast Boys geloof in eigen kunnen meebrengen, is een verrassing mogelijk. De eerste nederlaag voor de Betuwenaren komt immers steeds dichter bij... Dat staat als een paal boven water.
Mascotte Noud Oostdijk (E4) droomt daar van….



Let op: de wedstrijd op sportpark De Lok, Predikbroedersweg 3 – 4003 AL Tiel, begint al om 14 uur!!

 
www.bladella.nl
Het competitie-einde nadert gestaag. Zondag 'Brabantia' en dat is het voorlaatste thuisduel. De spanning blijft maar stijgen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Afgelopen vrijdag 12 april was de start van de Bladella Voetbal Academy. Aan het weer kon het in ieder geval niet liggen. De spelers… Lees verder »
 
www.bladella.nl
In een snelle en spannende wedstrijd moest Bladella de punten in Weert laten. De eerste tien minuten van de tweede helft waren fataal. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Het seizoen loopt weer op z'n eind. Terwijl de eindstand in de meeste seniorencompetities onverminderd spannend blijft, zijn bij de… Lees verder »
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven