Nieuws

Feyenoord - Ajax en dan Bladella - Marvilde

www.bladella.nl
Feyenoord - Ajax op WFC TV is de opwarmer voor de achtste competitieronde. Het makkelijk scorend Marvilde is daarna de tegenstander van Bladella wat gaat voor de eerste winst op eigen bodem.

De bekerwedstrijd dinsdagavond tegen Best Vooruit eindigde in 2-2. Pas in de penaltyserie werd het jeugdige Bladella team uit de beker gewipt: 5-4. Dat was tegen deze gerenommeerde 1ste klasser best een aardig resultaat en geeft nieuwe energie benodigd in de zware competitie.



De manschappen van Norbert Rebsch gaan in de komende twee wedstrijden Marvilde en TEC bestrijden. Ploegen die zich hoog in het linker rijtje hebben genesteld en daar ook thuis horen. TEC (volgende week uit), de trotse koploper, is nog steeds zonder puntverlies. Marvilde,  zondag te gast op De Smagtenbocht, volgt op eerbiedige afstand (7 pnt) van de oranje brigade uit Tiel. De Meerveldhovense ploeg verloor echter alleen nog maar van TEC, de kampioen in spe. De gelijke spelen tegen Beerse Boys en PSV zorgden voor de andere vier verliespunten. Trainer Louwers (4e seizoen) beschikt over een zeer technische ploeg en is met de komst van twee UNA-jongens aanvallend nog sterker geworden. Voor de beker werd Woenselse Boys met 7-1 afgedroogd. In de vorige competitie werd liefst 60x gescoord en was topscoorder Rick v.d. Boogaart goed voor 18 doelpunten. Ook nu staat hij in de Trompettercup met 7 doelpunten weer hoog genoteerd. Het middenveld met o.a. Danny Das (9x) en Tayfun Yilmaz (8x) heeft opvallend veel scorend vermogen. Met die kwaliteiten ligt de lat bij Marvilde terecht hoog: opnieuw een promotieplaatsje veroveren in de nacompetitie.
 


Vorig seizoen waren de confrontaties tussen Bladella en Marvilde doelpuntrijk. Twee keer gaf het scorebord op het einde 3-3 aan. Het kan dan ook bijna niet anders dan dat er zondagmiddag weer doelpunten vallen. Marvilde is de favoriet. Om resultaat te halen zullen de Tipmast Boys fit en met passie compact moeten spelen en ook efficiënt met de mogelijkheden om moeten gaan. Met de steun van mascotte Kelvin van Lierop (E1) op de bank en het trouw blauwwit publiek wordt gestreden voor de eerste thuisoverwinning.



Gewapend met warme das en WFC/Tipmast muts ben jij er toch ook?!
Als ‘voorwedstrijdje’ om 12:30 uur de vaderlandse klassieker Feyenoord - Ajax op WFC TV. Iedereen is welkom!

 
www.bladella.nl
Het was schrikken zondag morgen toen langs de velden bij Bladella bekend werd dat Theo in slaap was en niet meer wakker zou worden. Hij… Lees verder »
 
www.bladella.nl
In samenspraak met kledingsponsor Brandsfit heeft de kledingcommissie vier Bladella trainingspakketten samengesteld. Alle pakketten… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Voor de tweede keer op rij gaf Bladella een 2 – 0 voorsprong uit handen. De gasten uit Eindhoven wisten met een enorme strijdlust, de… Lees verder »
 
www.bladella.nl

Blaalse Spelen 2024

20 april 2024
Dit jaar bestaan onze buren van de korfbalvereniging KV Bladella alweer 60 jaar. Daarom organiseren zij dit jaar de Blaalse Spelen. Lees verder »
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven