Nieuws

Bladella laat het afweten tegen Nieuw Woensel

www.bladella.nl
Bladella speelde ruim 50 minuten tegen tien man van een toch ook bepaald niet sterk Nieuw Woensel. Toch konden de bezoekers met 2-3 winst naar huis.

Toen in de 40e minuut Morad El Arji met twee gele kaarten op zak kon vertrekken was de stand 0-1 in het voordeel van de Eindhovenaren.
Bladella sloeg  daarna bliksemsnel toe. Joep v.d. Ven scoorde even later fraai de gelijkmaker met het hoofd en toen daarna Joris Evers, na goed doorgaan van Nicky Buis en op aangeven van Joris Hermans zelfs de 2-1 stand liet vastleggen, leek er voor Bladella voor de rest van de wedstrijd weinig meer aan de hand en rekende alles wat Bladella heet zich genoeglijk rijk.

Met mascotte Ted Kaptheyns op de bank begon Bladella aan de wedstrijd met de wetenschap dat een overwinning voor Bladella wel eens heel nuttig zou kunnen zijn. Het liep zichzelf in die beginfase echter compleet voorbij met het vervelende gevolg dat het geroutineerde Nieuw Woensel in de 4e minuut, na een combinatie over links, de matig ingrijpende Bladelse verdediging, totaal verraste met een ogenschijnlijk houdbaar schot van Etem Cenin: 0-1.



Daarna zagen de toeschouwers een wisselende wedstrijd met twee ploegen die tevergeefs het initiatief probeerden te nemen. Joris Hermans kreeg in de 6e minuut een unieke gelegenheid, was de snelle Joris Evers herhaaldelijk dreigend, maar veel echte kansen konden de beide ploegen niet creëren.
Tussendoor liep Ali Morad El Arji in de 29e minuut tegen geel aan toen hij dezelfde Joris Evers onreglementair onderuithaalde. Een gele kaart met gevolgen want in de 40e minuut reclameerde de Nieuw Woenselnaar nogal opzichtig op een vermeende overtreding in de 16 en kon hij met zijn tweede gele prent het veld verlaten.



Bladella reageerde adequaat want in de resterende 5 minuten wist eerst Joep v.d. Ven en even later Joris Evers te scoren: 2-1 en een voorbeeldige ruststand.
Zoals gezegd; Bladella leek op rozen te zitten. Met nog doelpuntje erbij, en dat moet toch kunnen tegen 10 man, werd gedacht, zat er een leuke overwinning dik in.

Met een aangepaste opstelling, Geert van Overbeek wat verder naar voren, werd getracht Nieuw Woensel eerder onder druk te zetten, maar al meteen na de hervatting werd dat een duidelijke misrekening.
De levensgevaarlijke Paul Voss, in de spits bij Nieuw Woensel, was vanaf de aftrap bij herhaling dreigend. In de 48e minuut was deze man zelfs ongrijpbaar en tekende verrassend voor de gelijkmaker: 2-2.



Bladella raakte daarna totaal van slag en het gevolg was een rommelige wedstrijd waarin nauwelijks enig krachtsverschil te ontdekken viel.
In de 60e minuut viel de beslissing. Een vrije trap van zo’n 25 meter werd in de muur geschoten, raakte daarbij een afwerende hand en de, overigens goed fluitende scheidsrechter Loontjens uit Breda zag in deze overtreding een penalty.



Murtaza Nawabi scoorde dankbaar de 2-3 en hoewel Bladella daarna krachteloos en zonder veel creativiteit de wedstrijd naar zich toe trachtte te trekken, was het allemaal te weinig overtuigend om nog tot succes te komen.
2012-10-08

Bladella - Nieuw Woensel 7 oktober 2012


 
www.bladella.nl
Het was schrikken zondag morgen toen langs de velden bij Bladella bekend werd dat Theo in slaap was en niet meer wakker zou worden. Hij… Lees verder »
 
www.bladella.nl
In samenspraak met kledingsponsor Brandsfit heeft de kledingcommissie vier Bladella trainingspakketten samengesteld. Alle pakketten… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Voor de tweede keer op rij gaf Bladella een 2 – 0 voorsprong uit handen. De gasten uit Eindhoven wisten met een enorme strijdlust, de… Lees verder »
 
www.bladella.nl

Blaalse Spelen 2024

20 april 2024
Dit jaar bestaan onze buren van de korfbalvereniging KV Bladella alweer 60 jaar. Daarom organiseren zij dit jaar de Blaalse Spelen. Lees verder »
 
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven