Nieuws

Stellingen van de maand september

www.bladella.nl
 Dirk Reijnders, Erwin van de Sande en Tijs Dickens hebben als selectiespeler een kritische mening over de stellingen die hieronder aan hen worden voorgelegd. Ook benieuwd? Lees dan verder

In de poule van de Champions League met Real Madrid, Manchester City en Borussia Dortmund heeft Ajax geen aap kans.
 
Dirk:
Helaas ben ik het met deze stelling eens. Het verschil tussen de clubs in ons land en de rest van de toplanden in Europa is te groot geworden. Misschien een incidenteel succes voor onze clubs, maar structureel “overwinteren” in de CL zit er niet meer in. Wellicht dat er door de invoering van het “Financial Fairplay” systeem in de toekomst wat zal veranderen. Maar dat valt nog te bezien.
 
Erwin:
Ik ben het er mee eens. Deze drie landskampioenen van de sterkste competities in Europa zullen weinig moeite hebben met Ajax. Scoren is al een uitdaging op zich. het zijn wel mooie affiches voor Ajax, en de Nederlandse voetbalsupporter.
 
Tijs:
Ik denk inderdaad dat ze geen schijn van kans maken, helaas. Als je het spelersmateriaal van Ajax vergelijkt met dat van de andere teams moeten ze ervoor waken dat ze er niet keihard afgaan. Ook geen schande als je tegen teams speelt  waar geld geen probleem blijkt te zijn.
 
De functie van assistent-scheidsrechter kan ook best worden ingevuld door een wisselspeler.
 
Dirk:
Bij de lagere senioren is dit volgens mij geen enkel probleem! Bij de selectie elftallen zie ik het niet zitten. Je bent als selectie toch een voorbeeld voor de vereniging. Het heeft niet bepaald uitstraling als de assistent-scheidsrechter vervangen wordt en als speler op het veld komt. Betekent dit dan ook automatisch dat één van de gewisselde spelers moet gaan vlaggen als de drie wissels gebruikt zijn?! En wat is de regelgeving van de KNVB omtrent het wisselen van de assistent-scheidsrechter?!
 
Erwin:
Liever niet, een vaste assistent kent eigenlijk alleen maar voordelen, voor elk voetbalteam. Maar als je als team geen vaste assistent hebt, zul je naar alternatieven moeten zoeken.
 
Tijs:
Ik weet niet of ze intussen al een grensrechter hebben gevonden voor bij Bladella 1. Dan zou het natuurlijk wel makkelijk zijn J.
 
Kansen missen is een kwestie van domme pech. Of niet soms?
 
Dirk:
Hier ben ik het totaal niet mee eens. En misschien snijd ik mezelf wel een beetje in de vingers door dit antwoord?!! Het benutten van kansen is een kwaliteit die je hebt óf die je niet hebt. Er komt scherpte, kwaliteit en een klein beetje geluk bij kijken. Het oefenen op afronden is ook lastig om te trainen omdat je geen wedstrijdsituatie cq druk kunt nabootsen tijdens een training.
 
Erwin:
Ik ben het er mee oneens. Alles is te trainen, ook afwerken op goal. Alleen, aanvallen is moeilijker dan verdedigen, actie versus reactie, dus dit kost meer trainingsarbeid.
 
Tijs
Ieder team heeft wel eens van die wedstrijden dat de bal maar niet in het netje wil vallen. Dan kun je spreken van domme pech als je het mij vraagt. Dit moet natuurlijk geen twee wedstrijden op rij het geval zijn want als je kansen creëert zoals bij Bladella zal er uiteindelijk ook gescoord moeten worden.
Ieder team heeft wel eens van die wedstrijden dat de bal maar niet in het netje wil vallen. Dan kun je spreken van domme pech als je het mij vraagt. Dit moet natuurlijk geen twee wedstrijden op rij het geval zijn want als je kansen creëert zoals bij Bladella zal er uiteindelijk ook gescoord moeten worden.

 
www.bladella.nl
Afgelopen vrijdag 12 april was de start van de Bladella Voetbal Academy. Aan het weer kon het in ieder geval niet liggen. De spelers… Lees verder »
 
www.bladella.nl
In een snelle en spannende wedstrijd moest Bladella de punten in Weert laten. De eerste tien minuten van de tweede helft waren fataal. Lees verder »
 
www.bladella.nl
De druk wordt groter. Bladella komt (te) dicht bij gevaarlijke plaatsen. SV Laar is goed op weg naar de promotie play-offs. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Het seizoen loopt weer op z'n eind. Terwijl de eindstand in de meeste seniorencompetities onverminderd spannend blijft, zijn bij de… Lees verder »
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven