Nieuws

0-3 bekerwinst op Reusel Sport/Faes Gr.

www.bladella.nl
Tegen de eeuwige concurrent Reusel Sport werd in een wedstrijd die onder een slopende hitte werd gespeeld, redelijk gemakkelijk met 0-3 gewonnen.

Het is al jaren een vast gebruik van de KNVB om voorafgaande aan het seizoen de eerste bekerronde te laten spelen. Deze bekerronde wordt gespeeld in poules van 3 ploegen die elkaar in een halve competitie ontmoeten. De winnaar van zo’n poule gaat verder door in de 2e ronde. De Tipmast Boys spelen dit jaar tegen Reusel Sport, St. Michielsgestel en Baardwijk.

Reusel Sport
Tegen de eeuwige concurrent en buurman Reusel Sport werd in een wedstrijd die onder een slopende hitte van zo’n 34 à 35ºC werd gespeeld, uiteindelijk toch redelijk gemakkelijk met 0 - 3 gewonnen. Een stand die al bij rust was bereikt.
Al in de beginfase was Bladella in de 4e minuut dicht bij succes toen Joris Hermans op aangeven van Roel Segers een geweldige kans kreeg maar doelman Rick Dierckx stond in de weg. Reusel Sport betaalde een paar minuten later met gelijke munt terug Seb Heesters was met twee grote mogelijkheden meer dan kansrijk.
Bladella werd daarna beter. Het veldspel oogde meer verzorgd en de meeste onderlinge duels werden door de blauwwitten gewonnen.
In de 14e minuut werd door Tom Maas een aanval opgezet. Via Nicky Buis kwam de bal daarna terecht bij Roel Segers die handig voor de 0 - 1 zorgde.
Bladella bleef de bovenliggende partij en zag dat feit beloond met een fraai doelpunt. Een verre pass van, opnieuw, Nicky Buis bereikte Joris Hermans die handig profiteerde van de weifelende houding van doelman Dierckx: 0 - 2.
Toen daarna Dirk Reijnders zo’n 10 minuten later een penalty benutte (0 - 3), was de wedstrijd gespeeld. Bladella doelman Peter Bons moest op slag van rust nog handelend optreden, maar de 0 - 3 ruststand gaf de ploeg vertrouwen genoeg om na de pauze de wedstrijd gecontroleerd uit te spelen.
In de 2e helft gebeurde niet veel meer. De slopende hitte had zijn werk gedaan en de wedstrijd bloeide langzaam maar zeker dood.
Baardwijk - St.Michielsgestel , de andere bekerwedstrijd in poule 46 eindigde in 0-2.
Bladella speelt a.s.dinsdag 21 augustus de 2e bekerwedstrijd thuis tegen Baardwijk (20 uur) en treedt komende zondag 26 augustus om 14:30 uur, ook thuis, aan tegen St. Michielsgestel.

Beker 2e + 3e
In de hitte zondagmiddag won Bladella 2 met 2-0 van Bergeijk 2. De andere poulewedstrijd De Valk 2 - Best vooruit 3 eindigde in 2-5. Uit tegen Best Vooruit 3 is a.s. donderdag (18:45 uur) de volgende bekerwedstrijd voor Bladella 2. Met De Valk 2 – Bladella 2 wordt zondag om 11:30 uur de poulefase besloten.
Bij Beerse Boys leed Bladella 3 haar eerste nederlaag: 2-0. Donderdag a.s. thuis (aanvang 18:45 uur) wordt de bekerpoule vervolgt tegen OJC 3, wat zondag met 1-0 wist te winnen van Emplina 2. Op kermiszondag om 12 uur staat Bladella 3 - Emplina 2 nog op het programma.
2012-08-21

RSP - Bladella 19-08-2012 KNVB beker 0 - 3


 
www.bladella.nl
Onverklaarbaar wat er toch mis is met Bladella. Al 3 wedstrijden kon de ploeg nauwelijks tot scoringskansen komen en stond de… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Op woensdagmiddag 20 maart was het weer een drukte van belang op sportpark 'de Smagtenbocht' van Bladella. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij jij zo’n stoere voetbalmeid?! Kom dan (met je vriendinnen) naar de Meidenavond bij Bladella op vrijdag19 april! Lees verder »
 
www.bladella.nl

Excuses voor 't ongemak!

21 maart 2024
Sinds afgelopen vrijdag is er in de kleedaccommodatie géén warm water meer. De boiler ketel bleek lek. ‘Koud douchen’! Lees verder »
 
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven