Nieuws

BP Penaltybokaal voor Stan Vinken

www.bladella.nl
De finale om de BP Penaltybokaal 2011/2012 werd afgelopen woensdag een superspannend spektakelstuk. Uiteindelijk bleek Stan Vinken (D1) de gelukkigste én beste penaltyschutter

Prima avond
Voor de finale was een prima avond uitgekozen. De thermometer tikte de 30 graden aan en buienradar gaf aan dat het rond 19.45 uur pas zou gaan onweren. Dat was precies laat genoeg om iedereen weer droog thuis te kunnen hebben. Onder het stralende zonnetje werd om 18.30 uur een groepsfoto genomen, met daarop alle deelnemers en de finaledoelman, Peter Bons. Na deze plichtpleging begon het echte werk, de penalty’s.



De strijd
In de eerste ronden streden de F-spelers tegen elkaar, de E-spelers tegen elkaar en de D-spelers tegen elkaar. Uiteindelijk zou er uit elke categorie een winnaar komen, die in de finale zou gaan strijden tegen de andere winnaars. In deze finale zou ook de categorie ‘meisjes’ worden toegevoegd. Hierdoor moest het aantal deelnemers van 53 gereduceerd worden tot slechts 4. Na de eerste ronde bleek dat alle F- en E-spelers die 3 of meer van hun 7 penalty’s benut hadden doorgingen naar de 2e ronde. Bij de D-spelers lag deze limiet op 5 benutte penalty’s.



Thriller
In de 2e ronde werden er per speler/speelster nog 5 strafschoppen genomen. Bij de F-spelers was er slechts één rondje nodig, wat resulteerde in een finaleplaats voor Jan Lavrijsen. De strijd bij de E’tjes ontspon zich in een ware thriller. Een sudden death tussen Huib Liebregts en Jur Vinkenborg moest een finalist opleveren. Na 5 strafschoppen om en om genomen te hebben, plaatste Jur zich voor de finale. Hiermee wisten we dus dat we een nieuwe penaltykoning kregen, aangezien Huib de titelverdediger was. Ook bij de D-spelers was er een sudden death nodig. Deze ging tussen Sven Tuijtelaars, Willem van Hoof en Stan Vinken. De laatstgenoemde plaatste zich voor de finale. Uit de meisjes-wedstrijd kwam Lotte van Veldhoven naar voren als winnares, waardoor de finalisten bekend waren.



Finale
De finalisten waren erg aan elkaar gewaagd. Nadat ieder 3 strafschoppen had genomen was de stand gelijk. De laatste penalty’s zouden dus beslissend zijn. In de laatste serie misten Jan, Lotte en Jur hun pingel, waarna Stan de zijne benutte. Hierdoor mocht hij de grootste beker in ontvangst nemen uit handen van Roland van de Wiel, de man achter BP Bleijenhoek. Ook mag hij zich een jaar lang penaltykoning van Bladella noemen. Stan is dus de winnaar, maar aan alle deelnemers een dikke chapeau voor jullie inzet en doeltreffendheid in de voorronde. Volgend jaar weer een kans voor iedereen…










2012-05-24

BP Penalty bokaal 2012


 
www.bladella.nl
Onverklaarbaar wat er toch mis is met Bladella. Al 3 wedstrijden kon de ploeg nauwelijks tot scoringskansen komen en stond de… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Op woensdagmiddag 20 maart was het weer een drukte van belang op sportpark 'de Smagtenbocht' van Bladella. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij jij zo’n stoere voetbalmeid?! Kom dan (met je vriendinnen) naar de Meidenavond bij Bladella op vrijdag19 april! Lees verder »
 
www.bladella.nl

Excuses voor 't ongemak!

21 maart 2024
Sinds afgelopen vrijdag is er in de kleedaccommodatie géén warm water meer. De boiler ketel bleek lek. ‘Koud douchen’! Lees verder »
 
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven