Nieuws

Bladella moet zich veilig spelen

www.bladella.nl
Snel aan alle onzekerheid een eind maken, dat is de opdracht. Niet afhankelijk willen zijn van de andere uitslagen is zondag bij RKJVV/Van Dalsen Interieurbouw drie punten meenemen.

Bladella staat dus weer een cruciale finalepartij te wachten. Directe degradatie is zelfs nog mogelijk. Dat doemscenario wordt bewaarheid als 2x wordt verloren, Taxandria de laatste twee duels gaat winnen en andere uitslagen negatief voor Bladella uitpakken. Diverse andere scripts zijn er ook te bedenken om tot twee weken na Pinksteren verplicht te moeten knokken in de nacompetitie voor behoud van het 2e klasserschap. Door het stoppen van Papendrecht (2E) is er namelijk in de nacompetitie nog een extra plaats in de 2e klasse te verdelen. Dat houdt wel in dat de kamp tussen de vier verliezers van reeks 2 van de nacompetitie om die extra plaats pas op zondag 10 juni beslist wordt.



Positief bekeken: van de nog vijf in degradatiestrijd verwikkelde teams hebben de Tipmast Boys, samen met RKJVV de meeste punten (24). Omdat Bladella het beste doelsaldo kan laten zien, kan dat een extra ‘puntje’ betekenen bij gelijk eindigen. Dat saldo telt echter niet mee om plaats 13 te bepalen (nr. 14 St.Michielsgestel is al gedegradeerd).



Bij winst in Den Bosch is blauwwit sowieso definitief veilig. Hoewel RKJVV kampt met grote organisatorische problemen, opheffing dreigt zelfs, gaan de mannen van Norbert Rebsch echter daar de punten zeker niet zo maar meekrijgen. De Bossche club zit namelijk in hetzelfde schuitje en moet ook winnen om zich definitief veilig te spelen. Hoewel de thuiswedstrijd gemakkelijk met 4-0 werd gewonnen, leert de geschiedenis dat in de vaak te heftige confrontaties tegen de Bosschenaren weinig eer kon worden behaald.



De vaandeldragers voelen zich gesteund als de trouwe supporters de weg naar Den Bosch weten te vinden.
‘Gewoon winnen’ op sportpark De Schutskamp (adres: Kooikersweg, Fuik 7-9, 5223 KE Den Bosch) is het devies van mascotte Anthony Daniel (E4).

Ook nog 'ns: met drie punten erbij is het bij een feestend Bladella een stuk prettiger thuiskomen…!

 
www.bladella.nl
Het competitie-einde nadert gestaag. Zondag 'Brabantia' en dat is het voorlaatste thuisduel. De spanning blijft maar stijgen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Afgelopen vrijdag 12 april was de start van de Bladella Voetbal Academy. Aan het weer kon het in ieder geval niet liggen. De spelers… Lees verder »
 
www.bladella.nl
In een snelle en spannende wedstrijd moest Bladella de punten in Weert laten. De eerste tien minuten van de tweede helft waren fataal. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Het seizoen loopt weer op z'n eind. Terwijl de eindstand in de meeste seniorencompetities onverminderd spannend blijft, zijn bij de… Lees verder »
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven