Nieuws

Volle bak voor G1!

www.bladella.nl
Het G-team: alles gewonnen! Afgelopen zaterdag sloot G1 een onvergetelijk seizoen af met een klinkende overwinning op Braakhuizen.

In de vroege ochtend werden de mannen al verrast door sponsor Metaalindustrie Vermeulen die het hele team en begeleiders in het nieuw had gestoken.



Meteen daarna ging de hele club in hun "zondags pak" naar de Tipmast waar een heerlijk ontbijt klaarstond. Een gelegenheid om trainer Benny Kruizinga hartelijk te bedanken voor zijn bewezen diensten. Hij kreeg daarvoor een kingsize sigaar. Meteen werd hem ook duidelijk gemaakt dat dit niet automatisch inhield dat hij volgend seizoen op rozen zit. Nu het team een klasse hoger gaat spelen zal er wederom gepresteerd moeten worden. Zo niet is er een serieuze dreiging en is het de vraag of Benny de kerst wel zal halen.



Teruggekomen op het sportpark gingen de kampioenen gewillig op de foto met fans en sponsoren (Heblad en Vermeulen).



En jawel hoor, als we toch met verrassingen bezig zijn...... In het kleedlokaal stonden twee mooie dames de heren op te wachten voor een uitgebreide massage! Dat dit de doorslag heeft gegeven was wel duidelijk. Braakhuizen was erop gebrand om de zegereeks van G1 te doorbreken. Maar dat bleef dus bij alleen maar dromen.



Bladella liet zich niet de kaas van het brood eten en opende de score door een koelbloedig doelpunt van Heino. De druk was eraf, maar we kregen de overwinning zeker niet voor niets. Door hard werken en de steun van het in grote getale opgekomen publiek, eindigde de wedstrijd in een klinkende 4-1 overwinning. Hiermee sloot G1 een legendarisch seizoen af met de volle winst.

 
www.bladella.nl
Afgelopen vrijdag 12 april was de start van de Bladella Voetbal Academy. Aan het weer kon het in ieder geval niet liggen. De spelers… Lees verder »
 
www.bladella.nl
In een snelle en spannende wedstrijd moest Bladella de punten in Weert laten. De eerste tien minuten van de tweede helft waren fataal. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Het seizoen loopt weer op z'n eind. Terwijl de eindstand in de meeste seniorencompetities onverminderd spannend blijft, zijn bij de… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Op zaterdag 18 mei is er weer feest bij Bladella. Sinds 1997 is supportersclub WFC Wa’n Fan Clubje actief. En dat moet gevierd… Lees verder »
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven