Nieuws

Grote 6-1 overwinning op Taxandria

www.bladella.nl
Wederom was dit voor Bladella een 6-punten wedstrijd. Vooraf hadden de supporters het bedacht. De tegenstander vanaf het begin vastzetten,

bij de keel grijpen en doorbijten in de vorm van veel doelpunten. En dat deed Bladella, in ieder geval doorbijten.



Na een minuut stilte voorafgaand aan de wedstrijd in verband met het overlijden van een goede vriend van scheidsrechter Jack de Kroon uit Eindhoven liet Bladella haar intenties zien.
Aanvallen en bij balverlies onmiddellijk de tegenstander vastzetten. Taxandria kwam dan ook niet aan voetballen toe. Toch duurde het nog tot de 22e minuut, toen Joep van de Ven Joris Hermans bereikte die in het strafschopgebied onderuit werd gehaald.
De toegekende strafschop werd door Dirk Reijnders onberispelijk benut. 1 – 0.



Bladella drukte door en in de 26e minuut werd een prachtige Bladella-aanval van dichtbij door Tom Maas afgerond. 2 – 0.
Bladella was voortdurend gevaarlijk over links waar de snelle Dirk Reijnders geen kind had aan zijn directe tegenstander. In de 38e minuut ging hij weer eens op avontuur en zijn zuivere voorzet werd door de goed meegekomen Niels Hendriks binnen getikt. 3 – 0.
Net voor rust werd bij Bladella de geblesseerde Niels Hendriks vervangen door Joris Evers.



Na rust was het Taxandria wat aanvankelijk de wedstrijd dicteerde. Dit leidde in de 65e minuut tot een strafschop, toen Teun Grimbergen binnen de lijnen een overtreding maakte.
De strafschop werd benut door Coen Damen. 3 – 1.
Meteen hierna werd Joep van de Ven vervangen door Jeroen Schilders.



In de 71e minuut was het wederom Dirk Reijnders die Joris Hermans een niet te missen kans bood. Dat deed Joris dan ook niet en hij maakte er 4 – 1 van. Bladella rook bloed en in de 80e minuut was het Joris Hermans die de bal prima klaarlegde voor de instormende Dirk Reijnders die geen moeite had de 5 – 1 binnen te schieten.



De Tipmast-boys vonden het nog niet genoeg en in de 85e minuut ging Dirk Reijnders er weer eens vandoor om de bal op maat voor te geven waar Joris Evers klaar stond om de 6 – 1 binnen te tikken.
Vlak voor tijd raakte Geert van Overbeek na een vlammend schot nog de paal.



Mascotte Kevin Tenbult glimlachte na afloop van oor tot oor en had, evenals de supporters, genoten van dit Bladella.
Volgende week kan Bladella zich bij winst, uit tegen RKJVV uit ’s-Hertogenbosch, veilig spelen. Als met dezelfde inzet wordt gespeeld als vandaag is dit alleszins mogelijk.



Het winnende lotnummer was nr. 651 groen.
2012-04-22

Bladella - Taxandria 6-1


 
www.bladella.nl
Voor de tweede keer op rij gaf Bladella een 2 – 0 voorsprong uit handen. De gasten uit Eindhoven wisten met een enorme strijdlust, de… Lees verder »
 
www.bladella.nl

Blaalse Spelen 2024

20 april 2024
Dit jaar bestaan onze buren van de korfbalvereniging KV Bladella alweer 60 jaar. Daarom organiseren zij dit jaar de Blaalse Spelen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Het competitie-einde nadert gestaag. Zondag 'Brabantia' en dat is het voorlaatste thuisduel. De spanning blijft maar stijgen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Afgelopen vrijdag 12 april was de start van de Bladella Voetbal Academy. Aan het weer kon het in ieder geval niet liggen. De spelers… Lees verder »
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven