Nieuws

Bladella komt tekort tegen 't Zand: 0-2

www.bladella.nl
In het eerste half uur ontspon zich een interessante partij met twee aanvallend ingestelde ploegen. ’t Zand speelde sterk met veel druk op het speelveld van de tegenstander.

Toch wist Bladella zich enkele goede kansen te creëren.Na 35 minuten stond het 0 – 2 en was de wedstrijd in feite gespeeld. Bladella kon niet echt meer gevaarlijk worden en de Tilburgers speelden de wedstrijd redelijk gecontroleerd uit.

Met het goede resultaat tegen Reusel Sport van vorige week nog in gedachten maakten de Bladella-supporters zich op voor weer een finale. Want met nog vier wedstrijden te gaan kon ieder punt het degradatiespook misschien buiten de deur houden.



Een mooi eerste half uur
Zoals gezegd begonnen de Tipmast-boys van Bladella goed aan de wedstrijd. Er kwam meteen een snelle aanval via Joris Evers maar al in de 6de minuut moest doelman Peter Bons een gevaarlijke counter pareren. Door een misverstand in de Bladella-defensie stond het in de 12de minuut 0 – 1 door een schot van Norris Hennekam. Meteen daarna miste spits Joris Hermans een fraaie gelegenheid om gelijk te maken. ’t Zand bleef goed combineren en kreeg verschillende mogelijkheden om de voorsprong te vergroten. Na een terecht afgekeurd doelpunt in de 32ste minuut was het drie minuten later wel raak toen Max Beijer makkelijk kon inkoppen: 0 - 2. De eerste helft werd afgesloten met een fraaie doorbraak van weer Joris Evers die dreigend op de keeper afging maar zijn schot belandde eenvoudig in diens handen.



Een schijnbaar overwicht
Na de thee bleef Bladella wel aandringen maar konden de voorwaartsen niet echt dreigend zijn voor het doel van de ’t Zand-keeper Wouter Kogels. In de 53ste minuut ging een schot van Geert van Overbeek hoog over. Even later wist Joris Hermans zich knap vrij te draaien maar zijn schot op doel miste kracht. Zo leek Bladella wel een licht overwicht te hebben, er werd goed gecombineerd, maar er was geen echte dreiging. Een vlammend schot van Joep van de Ven in de 68ste minuut ging ruim over. Ook na het invallen van Roel Segers, Arvid Bolkenstein en de weer herstelde Teun Grimbergen bleef ‘t Zand redelijk eenvoudig overeind. En daarbij, zoals een supporter verzuchtte, zat het Bladella deze keer ook niet mee en was de defensie van de tegenstander alert genoeg om het gevaar steeds in de kiem te smoren.



Nog drie finalewedstrijden
Door de winst blijft voor de Tilburgers van ’t Zand de derde periodetitel in beeld. En voor Bladella? Als het Bladella- team in deze fase van de competitie zelf niet wint komt het in de problemen tenzij andere degradatiekandidaten ook verliezen. Dat deden die zondag: Reusel Sport, Taxandia, Oisterwijk en ook RKJVV behaalden nul punten. Dat zat Bladella dan vandaag dus wel mee. Voor volgende week wacht weer een nieuwe krachtproef, de ‘zespunten-thuiswedstrijd’ tegen Taxandria. Het team van Bladella 1 zal de steun van de trouwe supporters, en ook van Nick Lavrijsen, de macotte van vandaag, nodig hebben.



Zowel doelman Peter Bons als de jonge middenvelder Pim van Erp werden aan het einde als ‘Man of the match’ uitgeroepen. Het winnende lotnummer van de loterij voor de wedstrijdbal was nummer 257 groen.


2012-04-15

Bladella - SC 't Zand 15 april 2012


 
www.bladella.nl
Onverklaarbaar wat er toch mis is met Bladella. Al 3 wedstrijden kon de ploeg nauwelijks tot scoringskansen komen en stond de… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Op woensdagmiddag 20 maart was het weer een drukte van belang op sportpark 'de Smagtenbocht' van Bladella. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij jij zo’n stoere voetbalmeid?! Kom dan (met je vriendinnen) naar de Meidenavond bij Bladella op vrijdag19 april! Lees verder »
 
www.bladella.nl

Excuses voor 't ongemak!

21 maart 2024
Sinds afgelopen vrijdag is er in de kleedaccommodatie géén warm water meer. De boiler ketel bleek lek. ‘Koud douchen’! Lees verder »
 
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven