Nieuws

Naar PSV (vr) -- AJAX (vr) voor maar 3 euro

www.bladella.nl
Het team van PSV Vrouwen doet het uitstekend dit seizoen. Ze zijn nog voor liefst drie prijzen in de strijd: de Eredivisie Cup, de KNVB Beker en de landstitel. Op ....
 

vrijdag 20 maart 
Dan speelt PSV om 19.30 tegen het team van Ajax uit Amsterdam in het PSV-stadion in Eindhoven. Het is voor de dames de eerste wedstrijd ooit in het Philips Stadion. En jullie kunnen erbij zijn!! Voor maar 3 euro. We hopen natuurlijk dat we er een onvergetelijke voetbalavond van kunnen maken. Er komt veel publiek: de eerste 11.500 kaarten zijn al verkocht maar er kunnen nog veel meer toeschouwers, en zeker enthousiaste supporters, in het stadion. De toegangskaarten zijn hieronder te bestellen voor maar 3 € per stuk.
Kom met de groep. Spreek met je team af wie er allemaal meegaat en hoe het vervoer geregeld gaat worden. Je kunt je eigen kaartje het best via Bladella bestellen en betalen. Dan is de kans het grootst dat jullie bij elkaar kunnen zitten. Druk op button ‘AANMELDEN’. r. 

Bestellen kan tot 15 MAART. Wij zorgen voor de kaartjes. Niet twijfelen, gewoon doen. Vraag je vriendinnen en vrienden meteen of ze mee willen gaan, en je (groot)ouders en je trainers natuurlijk ook!!

 
www.bladella.nl
Het was schrikken zondag morgen toen langs de velden bij Bladella bekend werd dat Theo in slaap was en niet meer wakker zou worden. Hij… Lees verder »
 
www.bladella.nl
In samenspraak met kledingsponsor Brandsfit heeft de kledingcommissie vier Bladella trainingspakketten samengesteld. Alle pakketten… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Voor de tweede keer op rij gaf Bladella een 2 – 0 voorsprong uit handen. De gasten uit Eindhoven wisten met een enorme strijdlust, de… Lees verder »
 
www.bladella.nl

Blaalse Spelen 2024

20 april 2024
Dit jaar bestaan onze buren van de korfbalvereniging KV Bladella alweer 60 jaar. Daarom organiseren zij dit jaar de Blaalse Spelen. Lees verder »
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven