Nieuws

Bladella gaat voor de dubbel !

www.bladella.nl
Beker? De kortste weg naar Europa! (smiley) Tuurlijk is dat een storm aan Blaalse wènd! Competitie? Ja, als ’t ooit zou kunnen….

De Schippers’ mannen trekken a.s. donderdag naar het Bestse Milanello - sportpark ‘de Leemkuilen - opnieuw een poging wagen om de kwartfinale van de districtsbeker te veroveren. In het verleden haalde Bladella tegen de nu in eerste klasse uitkomend Best Vooruit best aardige resultaten. Gaat dat donderdag nog een keer lukken...?!

’t Twidde & JO13-1!
De reserves van de Schippers’ mannen stonden zondag tegenover Sarto 2, middenmoter in de reserve Hoofdklasse. Op het spel stond plaatsing in de kwartfinale van de beker. Met een knappe, ook wel verdiende 2-1 overwinning plaatste 't twidde zich bij de laatste acht. Voor die kwartfinale op 2e Paasdag, - maandag 13 april - komen uit Veghel de reserves van de 3e divisionist BlauwGeel'38/JUMBO naar de Smagtenbocht. Hele knappe prestatie!
Gisteren zorgde JO13-1 ook voor een bekersensatie. De talentjes van Willem II Tilburg BV JO13-2 kwamen voor de beker naar de Smagtenbocht. Bij rust 2-0 voor blauwwit en bij het laatste fluitsignaal stond 2-2 op het scorebord. Uiterst spannend!! Via Penalty’s moest de beslissing geforceerd worden: 3-1!! En dus geplaatst bij de laatste zes. Hoe het vervolg wordt, is nog erg onduidelijk. Één ding is zeker: er werd geschiedenis geschreven!!

’t Urste
Met die mooie bekerprestaties voor ogen, gaat ook het blauwwitte vaandelteam de wei in voor zo’n bekersensatie. Onderkant eerste klasse tegen bovenkant derde klasse is natuurlijk nog steeds een behoorlijk klasseverschil.
Ook in de competitie doen het de Schippers’ mannen voorbeeldig. De (te kleine) 2-1 winst afgelopen zondag op het altijd voorbeeldig strijdend MMC uit Weert continueert wel de koppositie. Dezelfde 32 punten als Unitas’59, die een wedstrijd meer daarvoor nodig had. Unitas’59 is nu in de 2e periode ook de enige overgebleven concurrent. De ploeg van ex-Bladella trainer Huub Vermeulen volgt nog steeds op twee punten. De Eindhovenaren spelen zondag voor die periode hun laatste pot: thuis tegen DBS. Zondag in Budel en op paaszaterdag ‘ginds’ inhalen bij rivaal Reusel Sport/CoTrans. Laat de Schippers’ mannen dus zondag in Buul de overwinning maar pakken.
Maar eerst donderdag in Best nog even laten zien dat ze bij Bladella bewezen cupfighters zijn. Weet Bladella, na goede bekerpotten - o.a. tegen 2e klasser EFC én Nuenen uit de hoofdklasse - nu ook nog overeind te blijven op sportpark ‘de Leemkuilen’? Het Beste roodzwart is met goed beleid, een goeie jeugdopleiding, wat van het Bladelse blauwwit weg gegroeid. Resultaten uit het verleden geven toch hoop! David tegen Goliath en Goliath won niet. Tenminste niet in die legende…!
‘Rossonero’ contro ‘blubianco’
Best Vooruit - Bladella, o.l.v. arbiter Teun Martens (Luijksgestel) met zijn twee neutrale assistenten, start donderdagavond om 20 uur. Daar aan het spoor in Best, op sportpark de Leemkuilen, belooft dat een echte bekerstrijd te worden. Kom maar kijken…!

lees ook de voorbeschouwing in PC55

 
www.bladella.nl
Voor de tweede keer op rij gaf Bladella een 2 – 0 voorsprong uit handen. De gasten uit Eindhoven wisten met een enorme strijdlust, de… Lees verder »
 
www.bladella.nl

Blaalse Spelen 2024

20 april 2024
Dit jaar bestaan onze buren van de korfbalvereniging KV Bladella alweer 60 jaar. Daarom organiseren zij dit jaar de Blaalse Spelen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Het competitie-einde nadert gestaag. Zondag 'Brabantia' en dat is het voorlaatste thuisduel. De spanning blijft maar stijgen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Afgelopen vrijdag 12 april was de start van de Bladella Voetbal Academy. Aan het weer kon het in ieder geval niet liggen. De spelers… Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven